2777
2789
عنوان

روز دوم بعد از عمل هموروعید با لیزر

136 بازدید | 18 پست

خانما سلام...کسی عمل هموروعید یا بواسیر با لیزر انجام داده؟؟؟ میشه بگین چه چیزایی خوردین و چیا نخوردین بعد عمل؟ مامانم ۲روز پیش عمل کرده بعد عمل مطب انقدر شلوغ بوده نتونستن از دکتر بپرسن هدچقدرم هم زنگ میزنم جولب نمیدن اصلا که باید چیا بخوره یا نخوره،راهمون هم خیلی دوره.....میشه اگر تجربه ای دارین بگید؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص مترونیدازول داده با از این پودرهای پیدرولاکس که شب و صب بخوره به همراه ۸ تا سرم که شب و صبح با ...

همینا خوبه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
کیوی بخوره اصلا چیزای یبوست زا نخوره اب زیاد بخوره کنار غذا سبزی خوردن و سوپ گوشت بخوره با اب سرد خو ...

میتونه غدا بخوره؟ برنج؟؟ نون چطور؟ بعد عمل  نون و برنج نخورده  بنده خدا فقط داره سوپ  و ژله و... میخوره اون مطب هم که جواب نمیدادن ازشون بپرسم.دستتون درد نکنه🙏🏻ببخشید شماهم عمل کردین؟

میتونه غدا بخوره؟ برنج؟؟ نون چطور؟ بعد عمل  نون و برنج نخورده  بنده خدا فقط داره سوپ   ...

برنج و ارد برنج فرنی اصلا نخوره حداقل ۶ روز رعایت کنه چون یبوست بگیره محل جراحی خونریزی می کنه خورشت با نون سنگک سبوس دار بخوره والا خود ژله هم خیلی خوب نیس انواع میوه و اب میوه بغیر موز بخوره

اهان من مادرم لیزر کردن،امیدوارم که تنتون سالم باشه و هرگز دیگه درگیر اتاق عمل و بیمارستان و...نباشی ...

مرسی عزیزم😘

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
میتونه غدا بخوره؟ برنج؟؟ نون چطور؟ بعد عمل  نون و برنج نخورده  بنده خدا فقط داره سوپ   ...

خودم عمل نکردم خالم عمل کرده کاهو هم براش خوبه سیب زمینی و ماکارونی بهش نده ۶ روز بعد ۶ روز خوب می شه

خودم عمل نکردم خالم عمل کرده کاهو هم براش خوبه سیب زمینی و ماکارونی بهش نده ۶ روز بعد ۶ روز خوب می ش ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون،لطف کردین واقعا

فقط ببخشید خالتون لیزر کردن یا جراحی؟