2777
2789
عنوان

فانتزیتون چه شوهری بود و چی گیرتون اومد؟😂🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 113 پست
اوکی !!اصن کی تعیین کرده سوتین برا دختراست؟ در حالی که هر دو جنس زن و مرد سینه دارن😊؟ من جوابتو می ...

این چ طرز صحبت کردنه..امثال من همونایی ک فارق از جنسیت خدشون دوست دارن و کاری ک میخوان میکنن.....یاد بگیرین ب علایق هم و ب تیپ دیگران توهین نکنین عقلتون ت چشمتونه...

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
وقتی میبینم فانتزایای بیشتریا ب حقیقت نپیوسته و یا برعکس شده از ازدواج میترررسم😂😞

باور کن بیشتر اوقات برعکس میشه 

من فک میکردم شوهرم بهم زور میگه گیر میده زندگی عین کوزت خواهم داشت ولی برعکس من با نیم وجب قد همش دارم زور میگم 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواست با یه ادم تحصیل کرده کارمند قد بلند خوشتیپ  و خوشگل ازدواج کنم البته با ابهت مردانه ...

هنوز برای خودتم دیر نیست ،کارمند شدن محدودیت سنی نداره،انشالله شوهرت همینی باشه که میخوای

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
این چ طرز صحبت کردنه..امثال من همونایی ک فارق از جنسیت خدشون دوست دارن و کاری ک میخوان میکنن.....یاد ...

ببین یه چیزی ک من خیلی وقته بهش پی بردم اینه که آدما یا عاشق کره ایا و بی تی اس و این موضوعاتن یا کلااا بدشون میاد و این دو گروه هیچ وقت حرف همو نمیفهمن 

وقتی میبینم فانتزایای بیشتریا ب حقیقت نپیوسته و یا برعکس شده از ازدواج میترررسم😂😞

از ازدواج نترس ولی سعی کن فانتزیات رو ب واقعیت بیشتر نزدیک کنی. مثل من زیادی تو رویای زندگی عاشقانه نباش. زندگی خیلی واقعیه خیلی واقعی تر از اونی ک فکرشو میکنیم. ک یه بخشیش هم زندگی عاشقانه میشه ولی کلش ن. بعدشم اونی میشه ک ب صلاحته و رشد شخصیتیت تو اون هست ن اونی ک تو رویاهاته

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
این چ طرز صحبت کردنه..امثال من همونایی ک فارق از جنسیت خدشون دوست دارن و کاری ک میخوان میکنن.....یاد ...

همه چیز جنسیت داره چون آفرینش اینه !و هر چیزی ام که به انسان ربط داشته باشه باز هم جنسیت داره ،انسان ها و حتی اشیا و حتی حیوانات هم جنسیت دارن ،اینکه بخوای تفکیک کنی نهایت اینه که بخوای خودتو گول بزنی ،من کاری به آخوندا جماعت ندارم ،ولی تا عمر دارم با امثالی که تفکیک جنسیتی رو نادیده میگیرن و غرب زدگی رو ترویج میدن ساز مخالف میزنم😊

حالا عقل من یا تو چشمامه یا تو حلقمه 

بقیه اش به تو مربوط نیست هموطن جان

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
ببین یه چیزی ک من خیلی وقته بهش پی بردم اینه که آدما یا عاشق کره ایا و بی تی اس و این موضوعاتن یا کل ...

بله دقیقا درسته....هروقت اینجا بحث شده کلی توهین...ب خودسون افتخارم میکنن..نژاد پرست

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
از ازدواج نترس ولی سعی کن فانتزیات رو ب واقعیت بیشتر نزدیک کنی. مثل من زیادی تو رویای زندگی عاشقانه ...

اره واقعا .... زندگی عاشقانه فقط تا قبل اینکه دختر داشته باشید به محض اینکه دختردار شید جاتون تنگ میشه 😂 (از طرف یه زخم خورده )

هنوز برای خودتم دیر نیست ،کارمند شدن محدودیت سنی نداره،انشالله شوهرت همینی باشه که میخوای

نه گلم بعد 30 سالگی کجا استخدام میکنن آخه حتی خصوصی ها هم  زیر 30 ،25 سال هستن 

همه چیز جنسیت داره چون آفرینش اینه !و هر چیزی ام که به انسان ربط داشته باشه باز هم جنسیت داره ،انسان ...

ب کارت ادامه بده..منم هرگز با نژاد پرستا موافق نبودم و میستم

از ازدواج نترس ولی سعی کن فانتزیات رو ب واقعیت بیشتر نزدیک کنی. مثل من زیادی تو رویای زندگی عاشقانه ...

خیلی سعی میکنم نسبت به ازدواج منطقی فکر کنم 

ولی دیگه حالا فانتزیم قاطیششه بنظرم

بله درسته👌

ببین یه چیزی ک من خیلی وقته بهش پی بردم اینه که آدما یا عاشق کره ایا و بی تی اس و این موضوعاتن یا کل ...

من از گروه بی تی اس و اینجور سبکا خوشم نمیاد، ولی کاملا احترام میذارم به سلایقشون و هیچوقت نقدشون نمیکنم

اول اینکه درست نیس ایتقدر متعصبانه رفتار کردن

خودمونو جای اونا بزاریم، ماهم تو این سن و سال خیلی از سلبریتی هارو دوست داشتیم و سر طرفداری ازشون اگه کسی بهشون توهین میکرد ناراحت میشدیم

پس چرا نمیتونیم این طرفدارارو درک کنیم؟ 

رنج سنی بیشترشون بین 13 تا 20 و21 ساله،بیشترشون اصلا تو سن ازدواج نیستن که بخوایم نگران سلیقشون باشیم