2777
2789
عنوان

فانتزیتون چه شوهری بود و چی گیرتون اومد؟😂🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 113 پست
اونا فرهنگشون اینه و نصف جمعیتشون همجنس‌گراست اگه هم نصفش نباشه ،درصد زیادی از جمعیتشون هست ،ما ایرا ...

میکاپ کردن و این ک ب خدت اهمیت بدی چ ربطی داره ب گم شدن فرهنگ و... اصن کی ت دنیا تعیین کرده این کار مخصوص خانوماست...نمیان خدشون مث دخترا درست کنن ک میگم مخصوص ب خودشون

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
مجردم پسر ظریف و خاص که میکاپ بکنه و بلوند باشه دوست دارم( اگر خواستید ریپلای کنید چیز بدی نگید با ت ...

احساس میکنه شما یه چیزی تومایه مردهای کره ای میخوای که گاهی نقش خواهر هم برات داشته باشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا فرهنگشون اینه و نصف جمعیتشون همجنس‌گراست اگه هم نصفش نباشه ،درصد زیادی از جمعیتشون هست ،ما ایرا ...

بببین این تیپ و ظاهر اونا  اصلا توسلیقه خودم نیس، 

ولی اینجوری هایی که میگی هم نیس، که ظاهرشون به خاطر همجنسگرایی باشه

و اینکه میدونی دیگه که چقدر طرفدار دارن بین دخترای ایرانی، به نظرم اینجوری نگیم بهتره، ممکنه دلخوری پیش بیاد😁

پسرایی که آرایش میکنن و ظریف و خوشگلن مثلا تو تیک تاک هستن ( من بیشتر قیافه خارجی ها تو ذهنمه) 

با اینها به مشکل می خوری. میکاپ  کنه  جواب خیلی کوتاه بپوشه  ابرو برداره  به شدت توی جامعه بین مردها مورد نفرت هستند.  از مرد باید مردی بخوای. اگر شما موز بخری بعد مزه خیار بده خوبه؟ 

بیشتر آدم یاد رمانای دهه هشتاد میوفته 😅

دهه هشتادیم این فیلمم قدیمیه واسه همون 😂😂😂

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
چطوری رام کردی🥺

اوایل لج میکردم تحقیر میکردم داد میزدم قهر میکردم حتی از محبت و علاقه زیادش سواستفاده میکردم

دیدم بلاخره صبر اینم اندازه داره تا یک جایی احترام آدم نگه داشته میشه

البته خدایی هم خیلی اخلاق های خاصی داشت که رنجم میداد 

اما دیدم بهترین راه سیاست و‌صبوریه دیگه از یک جایی به بعد خودتم پدر و‌مادر میشی باید یک چیزایی رو تمرین کنی برای هر قدم فکر کردم با هم خیلی صحبت میکردیم به جای اینکه تو‌لحظه یهو‌هوار بشم سرش

الان خدا روشکر میکنم هنوزم چالش داریم اما تقرییا داریم یاد میگیریم با حساسیت های هم کنار بیایم

میکاپ کردن و این ک ب خدت اهمیت بدی چ ربطی داره ب گم شدن فرهنگ و... اصن کی ت دنیا تعیین کرده این کار ...

اوکی !!اصن کی تعیین کرده سوتین برا دختراست؟ در حالی که هر دو جنس زن و مرد سینه دارن😊؟

من جوابتو میدم ،اونی تعیین کرده که آرایش برای دختراست ،پسری که آرایش کنه گی تشریف داره ،اوکی کره ایا فرهنگشون اینه ،ولی ما چنین فرهنگی رو نداریم و نخواهیم داشت ،امثال تو همونایی هستن که در اینده میان میگن لاک هم جنسیت ندارن پس پسرا بزنن، و با کفش پاشنه بلند بگردید چون تو قرون وسطی مد بوده که مردا کفش پاشنه بلند بپوشن،باید بهت بگم که نهایت چندش بودنه،من حالم بهم میخوره 

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

وااااای فانتزیااااام😅😅😅

منو دیده باشه و عاشقم شده باشه و پرسون پرسون آدرسمو پیدا کرده باشه و اومده باشه خواستگاری و بعد از کلی نار کردن و جواب منفی شنیدن بالاخره راضی شم و ازدواج کنیم🤣🤣🤣 کارمند باشه و سرساعت مشخص بیاد خونه و تو کارای خونه کمک کنه. تیپ رسمی و سنگین و متین. خوش زبون منطقی و در عین حال مهربوووون و اهل نازکشیدن. مهم ترین فانتزیمم این بود ک زن و شوهری ک همو دوس دارن هییییچوقت باهم دعوا نمیکنن و همیشه خوش و خرم هستن. اصلا دعوا تو زندگی مشترک برام تعریف شده نبود🙄

سنتی ازدواج کردیم، شغلش آزاد، تیپش اسپرت، راحت و ریلکسه با همه، مهربون هست ولی اصلاااااا اهل ناز کشیدن نیس. یعنی ناز کشیدنش ب روش خودش و با شوخی و مسخره بازیه، تا دلتونم بخواد دعوا و قهر داشتیم و تو سر و کله همدیگه زدیم تا تونستیم ب یه ثبات نسبی برسیم و همدیگه رو بفهمیم.

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

دلم میخواست با یه ادم تحصیل کرده کارمند قد بلند خوشتیپ  و خوشگل ازدواج کنم البته با ابهت مردانه نه سوسول ... ولی مجردم فکر نکنم دیگه اتفاق بیوفته مگه اینکه معجزه ای بشه ... دلم میخواست خودمم کارمند بشم ولی بیکارم