2777
2789
عنوان

فانتزیتون چه شوهری بود و چی گیرتون اومد؟😂🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 113 پست
اره واقعا .... زندگی عاشقانه فقط تا قبل اینکه دختر داشته باشید به محض اینکه دختردار شید جاتون تنگ می ...

عزیزمممم☺ خدا دخملتو حفظ کنه. دعا کن منم دختر دار بشم ک با شوهرم مساوی بشیم. الان یه پسر بشدت مامانی دارم و یک هیچ ازش جلوام. میگه بذار منم دختردار بشم بابایی باشه اونوقت میفهمی چی میگم😅

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

من دقیقا همونیکه میخاستم شد😅

آخه خودش فانتزیم بود💟

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دقیقا درسته....هروقت اینجا بحث شده کلی توهین...ب خودسون افتخارم میکنن..نژاد پرست

آره من نژاد پرستم ،اینو همه جا هم میگم ،الکی ادای روشنفکرارو در نمیارم 

اینایی که فاز روشنفکری دارن ،فقط حرف میزنن،وگرنه در عمل صفرن،،شما خودت حاضری با یه افغان یا یه پاکستانی ازدواج کنی؟

مشخصه که نه

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
خیلی سعی میکنم نسبت به ازدواج منطقی فکر کنم  ولی دیگه حالا فانتزیم قاطیششه بنظرم بله درسته👌

ان شاءالله یه ازدواج عالی داشته باشی و خوشبخت ب معنای واقعی کلمه باشی🤲💕

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

من روی پسرهمسایمون کراش داشتم هروقت میدیدمش قندتودلم اب می شد می گفتم خوشبحال دوست دخترهاش یه روز خودش بهم پیشنهاد داد منم انقدرخوشحال بودم که بعدیکماه دوستی رفتیم بیرون گفت من بعدم میاد دوست دخترم باشی منومی گی 🤨😔😔بعدگفت دوست دارم مامانم می خوادبیادخواستگاری وای چه جیغی کشیدم یادمه همه نگاه کردن گفت توبابقیه دوست دخترهام فرق داری منم خرشدم بله دادم😍😍😍الان یازده ساله ازدواج کردیم  دوتابچه داریم ولی تواین یازده سال چی کشیدم ازدست خودش دخترهافامیل بیرون.لامصب همه روش کراش دارن

برای شادی روح داداشم یه صلوات

مرسی دوستان ،تاپیک جنبه ی فان داشت  دیگه میبندمش چون  داره به انحراف کشیده میشه

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای