2777
2789
عنوان

فانتزیتون چه شوهری بود و چی گیرتون اومد؟😂🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 113 پست
دست راستت رو سر بچه های مجرد سایت🥰😂 الهی خدا حفظشون کنه

ولی عجییییییییب چموش بوداااااا

خیلی تو‌چهارچوب بود برای هر چیزی پدرم دراومد تا بهش حالی کردم بابا یکم راحت باش سخت نگیر

راستی یک مزیت دیگه هم داره که من اوایل دوست نداشتم اما الان میبینم چندان هم بد نیست تک فرزنده ویو ابدی😛😛😛😛

همیشه دوست داشتم یه پسر که خیلی اهل بگو و بخند هست و از نظر مذهبی معمولیه مثلا شلوار لی پاش کنه ، اهل رقص و آهنگ باشه گیرم بیاد ولی دقیقا برعکس شد و شوهرم خیلی سنگینه و اهل شوخی مخصوصا تو جمع خانواده نیس و به شدت مذهبیه البته مذهبی واقعی

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پسر جوان ،خوش قیافه،مهندس اونم مکانیک ،که بعدها بخونه وبشه دکتر،خانواده دار که جمع گرمی داشته باش ...

مبارزه کن تلاش کن

منم سر خورده ریزا جنگیدم صبر کردم تلاش کردم دارم نتیجه میبینم 

زود خودتو نباز

قطعا ترنس نه چون اونا هیچوقت با دختر ازدواج نمیکنن چرا پسرا هم آرایش میکنن 

اینجور پسرا هم بیشترشون گی هستن:)

یعنی پسرایی که کارای مختص به دخترا وانجام میدن بیشترشون به پسرا گرایش دارن تا دخترا

فلن مجردم خداروشکر...از پسرای کره ای خوشم میاد..کسی ک ب پوستش و تیپش اهمیت بده میکاپم همینطور..پولدار باشه (مث خدم در اینده😍)...شخصیت شیطون کیوت داشته باشه و..

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
اینجور پسرا هم بیشترشون گی هستن:) یعنی پسرایی که کارای مختص به دخترا وانجام میدن بیشترشون به پسرا گ ...

اینایی که ایشون میگن اصلا تو ایران پیدا نمیشن😁

بیشتر فک کنم منظورش سلبریتی های خارجی مخصوصا کره ای ها باشه، که اونا مدلشون اینجوریه،خیلی هاشون گرایش جنسی غیر معمولی هم ندارن

اینجور پسرا هم بیشترشون گی هستن:) یعنی پسرایی که کارای مختص به دخترا وانجام میدن بیشترشون به پسرا گ ...

دقیقا ،اکثر پسرای خوشگل یا ظریف یا گی هستن یا ترنسن ،اینو دیگه خودم با چشم دیدم😐😑🙄

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
ترنس😐؟ پسرا که آرایش نمیکنن

پسرای کره ای میکاپ میکنن..این جزوی از فرهنگشونه و میکاپای مخصوص خودشونو دارن...

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
پسرای کره ای میکاپ میکنن..این جزوی از فرهنگشونه و میکاپای مخصوص خودشونو دارن...

اونا فرهنگشون اینه و نصف جمعیتشون همجنس‌گراست اگه هم نصفش نباشه ،درصد زیادی از جمعیتشون هست ،ما ایرانیا فرهنگش رو نداریم ،پس لزومی نداره فرهنگ خودمونو گم کنیم و از بقیه تقلید کنیم

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

فانتزیه ی پسر چشم ابرو مشکی مهربون و صبور با قد بلند و پولدار.  فقط قدش بلند نیس😄😃کتونی میپوشم هم قد میشیم۱۷۰ سانتی متر! اما هیچ وقت نمیتونم کفش پاشنه بلند بپوووشم