2777
2789
عنوان

فانتزیتون چه شوهری بود و چی گیرتون اومد؟😂🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 113 پست

خوشگل پولدار نجیب اهل دین خوش تیپ خیلی خوش اخلاق

تحصیل کرده

الان وکیله همه شرایط بالا رو هم داره فقط اهل دین نیست و چموشه البته من رامش کردم پدرم کمی دراومد

الانم دخترم یک ور خوابیده این ورم پسرم خوابیده دارم شیرش میدم الحمدالله و خدا رو شکر میکنم

امیدوارم همه بچه های سایت عاقبت بخیر باشن و مشکلاتشون به زودی مثل معجزه حل بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خداروشکر که الان راضی هستین  ،همیشه تقدیر بر اساس انتظارات ما نیست ،زندگی به همین اختلافاتش ...

آره ولی فانتزی قبل از ازدواجم یک روح دردوبدن بود😂😂😂

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

یه پسر جوان ،خوش قیافه،مهندس اونم مکانیک ،که بعدها بخونه وبشه دکتر،خانواده دار که جمع گرمی داشته باشند واز رو عشق ازدواج کنیم که بهش رسیدم ولی حواسم به یه سری چیزها نبود که خود این چیزها زندگی الآنم رو سرد کرده

خوشگل پولدار نجیب اهل دین خوش تیپ خیلی خوش اخلاق تحصیل کرده الان وکیله همه شرایط بالا رو هم دار ...

دست راستت رو سر بچه های مجرد سایت🥰😂

الهی خدا حفظشون کنه

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
جررر😐😂😂😂

تو ذهن مونده خیلی دوست دارم اون فیلمو البته مال ده سال قبل بود فیلم ولی از بچه گی این ارزو رو داشتم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
منم مو ندووس اونجور مردا ولی زن ذلیلم هستن نه خخ بحرف زنن

مشکل اینجاست که پیدا کردنشون سخته 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...