2777
2789
عنوان

فانتزیتون چه شوهری بود و چی گیرتون اومد؟😂🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 113 پست

هیچ وقت به روزای بد درزندگی مشترک فکرنمیکردم فکرمیکردم همیشه همدیگه رو درک خواهیم کرد ویا حداقل به نظرهم احترام میزاریم ولی درواقعیت خیلی وقتا نه تنها احترامی به عقاید هم نزاشتیم تا تونستیم به همدیگه بی احترامی کردیم انگار مسابقه خرد کردن شخصیت گذاشته باشیم ولی خدارو شکر یکی دوسالیه که داریم این بچه بازیا رو تموم میکنیم واگه ازهم دلخوری داشته باشیم اون لحظه سکوت میکنیم ودریه فرصت مناسب ودرآرامش حرفامونو به هم میزنیم

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه جدیدا خیلی از پسرا آرایش میکنن  عکس ندارم متاسفانه همش ویدیوعه

اینا گروه خونیشون OB مثبت هست 😑

یه پسر با تمایلات عادی ،از اریش خوشش نمیاد ،حرف من اینه!

ربطی هم به تفکر من نداره،حقیقت اینه

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

میخواستم برم دانشگاه اونم با ماشین مدل اخر گوشی مدل اخر اینا همه پسرا دوسم داشته باشن ولی من به هیچ کدومشون پا ندم اخرشم با یه استاد دانشگاهی جوونو پولدار و بافرهنگ ازدواج کنم تو یکی از فیلما دیده بودم هنوزم تو ذهنمه میگفتم کاش زندگی منم اونجوری میشد

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
اینا گروه خونیشون OB مثبت هست 😑 یه پسر با تمایلات عادی ،از اریش خوشش نمیاد ،حرف من اینه! ربطی هم ...

😑 نه همشون اینجوری نیستن 

طرف دوست دختر داره بعضیاشون متاهلن و با زن ازدواج کردن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
هیچ وقت به روزای بد درزندگی مشترک فکرنمیکردم فکرمیکردم همیشه همدیگه رو درک خواهیم کرد ویا حداقل به ن ...

خب خداروشکر که الان راضی هستین  ،همیشه تقدیر بر اساس انتظارات ما نیست ،زندگی به همین اختلافاتش قشنگه ،قرار نیست ،توی همه چیز تفاهم داشته باشید ،چون دوتا انسان متفاوت هستید

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
تو فانتزیام خودمو شوهرم کارمند فوق متشخص و پولدار و باکلاس ولی الان دوتا داغون خوردیم به پست هم  ...

واااایییی 😂😂😂

ببخش منو خندم گرفت از طرز تایپ کردنت ولی دیر نشده که وقت برای تغییر هست 

😑 نه همشون اینجوری نیستن  طرف دوست دختر داره بعضیاشون متاهلن و با زن ازدواج کردن

دیگه این دنیا ارزش موندن نداره ،وقتشه از این دنیا برم😐⁦👩‍🦯⁩اصن نمیتونم یه پسر رو در حال آرایش فرض کنم 

بعد کی می‌فهمید قبلش یا بعد ازدواج این موضوع رو  میشه تو دوران آشنایی مطرح کرد؟؟؟ میگن بعضی م ...

قبلش سخته

مخصوصا سنتی باشه

رو نمیکنن یا بلوف میزنن...مرد میدان باید باشن.خخ

اینم.میگفت و ادعا داشت

میخواستم برم دانشگاه اونم با ماشین مدل اخر گوشی مدل اخر اینا همه پسرا دوسم داشته باشن ولی من به هیچ ...

جررر😐😂😂😂

دیگه این دنیا ارزش موندن نداره ،وقتشه از این دنیا برم😐⁦👩‍🦯⁩اصن نمیتونم یه پسر رو در حال آرایش فرض ...

به هر حال سلیقه ها متفاوته مثلا منم از مردایی که بدنشون مو داره(یعنی نمیزنن) و ریش و سیبیل دارن به شدت بدم میاد 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...