2777
2789
عنوان

خانومای باهوش لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات عزیزم درخدمتم ❤️

قربونت بشم مرسی ولی من خودم هزار ماشالله از پس ی قوم بر اومدم و میام و اینکه خودتم میدونی شوهرت خوبه فقط نمیخوای باور کنی من آدمیم ک بیشتر دوست دارن خودم مشکلاتم حل کنم چون هیچ کس بهتر از خودم زندگیم نمیشناسه 

قربونت بشم مرسی ولی من خودم هزار ماشالله از پس ی قوم بر اومدم و میام و اینکه خودتم میدونی شوهرت خوبه ...

میدونی انقدرازادمای دورواطرافم چیزیا عجیب وغریب دیدم خیلی میترسم نکنه زندگی من مشکلی داشته باشه یامن خیلی خوشبین هستم خداروشکرباشوهرم مشکلی نداریم شایددرحداینکه مامانش یه حرکتی بزنه توزندگیمون ناراحتی داریم بعد زود خوب میشیم میترسم که اینهمه خوبی الکیه چون همیشه دوستام وخونواده ام میگن حواستوخیلی جمع کن ومواظب شوهرت باش توهمه چیز راحت میتونم مسئله روحل کنم تنهانقطه ضعفم شوهرمه ودرمونده میشم واسه حل مشکلم باهاش اونم بخاطرعلاقه زیادیه که بهش دارم 

گاهی انسانم آرزوست
میدونی انقدرازادمای دورواطرافم چیزیا عجیب وغریب دیدم خیلی میترسم نکنه زندگی من مشکلی داشته باشه یامن ...

وقتی میگن حواست ب شوهرت باشه بگو خدارو شکر خودش حواسش ب خودش و ب زندگیمون هست آنقدر ب بقیه بها نده دلت خالی کنن نقطه ضعف تو تنها شوهرت نیست زنها همه میترسن نکنه ی وقت زندگیشون از هم بپاشه ولی این ترس چیزیو درست نمیکنه تا ترس رو داری نمیتونی قدم تو تاریکی بزاری و ببینی چ خبره شجاع باش تا وقتی هم از شوهرت چیزی ندیدی دلت قرص نگه دار

عزیزم چرا فکر خودتو درگیر میکنی مطمئنا رفتار شوهرت باهاس دوستانه نبوده که خانمه اینطوری بهش گفته .بعدم تازه باید نگاه کنی به شناختی که از همسرت داری اگر واقعا آدم متعهدی پس جای نگرانی نیست .اقتضای شغلشه که با خانم ها در ارتباط باشه پس خودتو عذاب نده 

واقعا این سوال منم هست

الان شماها که توصیه کردین خودتونشون بده وحتمابروسرکارش...

شکل رفتنم چجوری باشه برخوردم رفتارم ارتباطم با آدمای دوروبرهمسرم

که ۱. همسرم نیفته سرلج 

۲. خانوما جری نشن وبیشتربچسبن به همسرم

۳. متوجه ی این نشن که اعتمادبنفس ندارم؟؟؟

خواهشاجواب بدین.