2777
2789
عنوان

خانومای باهوش لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 72 پست
دست خودم نیست الان به حدی ناراحتم که میخوام برم ازخواب بیدارش کنم

اون بیچاره کاری نکرده تو ناراحت باشی میدونم حالت ولی دفعه دوم چ گناه کار چ بیگناه ی گوش مالی کوچیک بکن یا خودت تو محل کارش نشون بده از چی میترسی برو ی سر ب شوهرت بزن یا باهاش برو بگو حوصلم سر رفته زنهای الان شوهراشون خونه ننشون تنها نمیفرستن اونوقت چطور بعضی زنا ول میکنم 

اخه چنددفعه اس داره میگه 🤕

خواب پس صب جدی باهاش برخورد کن غیرتت بریز بیرون اگه گفت حسودی بگو عه واقعا منم تا دیروز فکر می‌کردم شما مردا غیرت دارین نگو همش از رو حسادت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گفتم بار دوم الان ک بار اولشه برا بار دوم یادت باشه این دفعه شوهرت گفت بگو به اون رهگذر کا ندارم ...

بعدگفت میبینی شوهرت چقدرابهت داره همه ازش میترسن 🤯گفتم همه غلط کردن توچیکارکردی که اون زنه اومده بهت اینجورگفته بعد نگام کرد وسکوت کرد هیچی نگفت 

گاهی انسانم آرزوست
درسته ولی طرف که کارش زیردست شوهرمنه چراباید ریسک کنه وبهش بگه شماخشن هستی نمیترسید شوهرم باهاش لج ک ...

نمیدونم. منم پیش اومده ب کسی ک باهام بدرفتارکنه بگم رفتارت خشنه و رک حرف میزنی یا مثلا بگم اذیتم کردی و...

بخاطر همین بنظرم عجیب نیومد

اون بیچاره کاری نکرده تو ناراحت باشی میدونم حالت ولی دفعه دوم چ گناه کار چ بیگناه ی گوش مالی کوچیک ب ...

دقیقا مادرم حرف شمارومیزدبهم که یکی دوباربروتومحل کارش ولی روم نمیشه نمیدونم چراحس میکنم خزبازیه من برم 

گاهی انسانم آرزوست
خواب پس صب جدی باهاش برخورد کن غیرتت بریز بیرون اگه گفت حسودی بگو عه واقعا منم تا دیروز فکر می‌کردم ...

باشه ممنونم ❤️❤️اگه به مامانم میگفتم میگفت قهرکن بیا خونه بابات واسه همین بدجورگیرکرده بودم که چطوربرخوردکنم

گاهی انسانم آرزوست
دقیقا مادرم حرف شمارومیزدبهم که یکی دوباربروتومحل کارش ولی روم نمیشه نمیدونم چراحس میکنم خزبازیه من ...

فکرت بی خوده بقیه فکر میکنن کمبود داری روت نمیشه بری خودت نشون بدی اعتماد ب نفس همه چیز درست میکنه

باشه ممنونم ❤️❤️اگه به مامانم میگفتم میگفت قهرکن بیا خونه بابات واسه همین بدجورگیرکرده بودم که چطورب ...

نه چرا راه رو برای بقیه باز میکنین تو اومدیم قهر کردی شوهرت میگه من ک کاری نکردم خودش رفته خودشم بیاد همین فکر برای جدایی بسه 

نه چرا راه رو برای بقیه باز میکنین تو اومدیم قهر کردی شوهرت میگه من ک کاری نکردم خودش رفته خودشم بیا ...

درسته شوهرمم یه ادم لجبازیه که فقط لج میکنه 

گاهی انسانم آرزوست