2777
2789

دیروز یه تاپیکی بودم

یه خانومی که الان خانواده تشکیل داده و از تاپیک هاش متوجه شدم حتی نمیتونه از کارتخوان بخاطر ضعیف بودن ریاضی کار کنه

گفته همه به اترینا حسودی میکنن کشور ما اینطوریه مگه به اون دختر تکواندو کاره حسودی نکردن؟

عزیزم تو که قدرت تحلیل و مقایسه نداری نباید صحبت کنی سنگین‌ بودنتو حفظ کن این دختر چه با پول مامان باباش چه با هرامکاناتی الان پزشکه 

ولی اون سو استفاده از استعدادش بود و صرفا رشته تجربی بود

میگم بهش فاقد ذره ایی شعوری به مامان بابام فحاشی کرده

خدایا واقعا موقع آفریدن همچین آدمایی بهشون عقل ندادی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا اعصاب خودتو خورد میکنی با دیگران بحث میکنی ولشون کن حوصله داریا

نه اعصابمو که خورد نکردم اصلا کلا میخوام از این سایت برم

ولی بعضیا دور از جون شما عقل ندارن راحتن

من این خانوم رو نمیدونم ولی هرکسی به هرجایی هم که برسه لیاقتش رو داره و برای رتبش و جایگاهش تلاش کرد ...

حرف شما کاملا درسته

حتی اون خانم هم برای مقام تکواندو تلاش کرد قابل ستایش ولی نه اینکه پزشکی بخواد از همه بدتر اینه که ما رتبه یک و با اون مقایسه کنیم دو تا چیزی که بهم مرتبط نیستن

من متوجه نشدم.

فحش دادن کار غلطیه

در مورد آترینا شما فکر می کنی حقش نبوده؟ من کلی آدم می شناسم بچه پولدارترین دکترها، ولی اگه بچه نخواد درس بخونه امکانات چه کاری می تونه انجام بده؟ همه ما سراغ داریم دکترهایی که هیچ کدوم از بچه هاشون نه تنها پزشکی اصلا رتبه خوبی هم به نسبت امکانات و هزینه ای که براشون شده به دست نیاوردند. بله کنکور هنوز با وجود تاثیر معدل عادلانه نیست. زمان ما تاثیر معدل هم نبود و اثر امکانات بیشتر هم بود. ولی منکر تلاش خود فرد نمیشه شد. آترینا بدون اون آزمونها و ... هم رتبه اش از دو سه هزار بیشتر نمی شد. 

ترنج

اون خانم اصلا به هیت دادن بقیه فکر نمیکنهبذار بقیه برا خودشون بسوزن

اونکه قطعا ما اگه بفکر اون خانوم باشیم فقط که کلامون پس معرکه اس

ولی دور از جون شما بعضیا هرچی به ذهنشون رسید بدون ذره ایی فکر بیان میکنن وقتی هم چیزی برای گفتن نداشتن شروع به فحاشی میکنن:/

من متوجه نشدم.فحش دادن کار غلطیهدر مورد آترینا شما فکر می کنی حقش نبوده؟ من کلی آدم می شناسم بچه پول ...

ببین عزیزم دیروز تو یه تاپیکی بودم راجب اترینا

یه خانومی گفتن که کشور ما کلا حسوده هیت میده چقدر به اوم دختره تکواندو کاره هیت دادن؟

شروع کردم منطقی صحبت کردن دیدم بد صحبت میکنه گفتم فاقد ذره ایی شعور 

الان دیدم به پدر مادرم فحاشی کرده

ببین عزیزم دیروز تو یه تاپیکی بودم راجب اترینایه خانومی گفتن که کشور ما کلا حسوده هیت میده چقدر به ا ...

من گفتم عزیزم کارش اشتباه بوده

اون تکواندو کاره شما حق داری ورزش چه ربطی به پزشکی خوندن داره. اگه المپیادی بود یه چیزی

در مورد آترینا من میگم انصاف حکم می کنه بپذیریم خیلی پرتلاش و با دیسیپلین بوده. این آدم پول نداشت و بچه دکتر هم نبود رتبه اش بد نمی شد باز هم. قطعا یک نمی شد ولی من میگم زیر سه هزار می شد.

ترنج