2777
2789
عنوان

خانومای باهوش لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا این سوال منم هست  الان شماها که توصیه کردین خودتونشون بده وحتمابروسرکارش... شکل رفتنم چ ...

اعتماد بنفستو اول ب وست بیار بعد جدی در عین حال لبخند ب لب نه بلا نسبت دم ب دقیقه مث کش تنبون لبامون باز باشه و خودت رو ب عنوان همسر معرفی کن مثلا سلام خوبین فاطمه هستم همسر آقا محمد بعدم نیاز نیست ب کسی توضیح بدی چرا رفتی سر کار شوهرت فقط کافیه ب شوهرت بگی تو خونه حوصلم سر رفت یا خودت برو بگو دلم خیلی تنگت شد

ممنون عزیزم   تاثیری دروجود این خانومابایدایجادکنه چیه این شکل رفتن من؟؟؟

همین ک بدونن شوهرت صاحاب داره بسه شوهرتم یادآوری بشه در همه شرایط حواست به اون و زندگی هست وقتی یه پول رو زمین میفته تا خم میشی برش داری یکی زود تر اعلام میکنه مال اونه و تو کنار میکشی چون حقی نداره تو داشتن اون پول

همین ک بدونن شوهرت صاحاب داره بسه شوهرتم یادآوری بشه در همه شرایط حواست به اون و زندگی هست وقتی یه پ ...

خوب اگه یه نفرتواون جمع خانوما تیزباشه وبا یه جلسه یادویاهرچی نکته ضعفتومتوجه بشه بعدازین موضوع سواستفاده کنه و برای همسرم جبران کنه چی

یکی ازترسام اینه.

ببخش شیلان جان من توتاپیک شما میپرسم ببخش به همزبونیمون(:

خواهش میکنم عزیزم من امروزنیومدم توسایت چه اشکالی داره اتفاقا سوالات خودم هم بوده وهست 

گاهی انسانم آرزوست
خوب اگه یه نفرتواون جمع خانوما تیزباشه وبا یه جلسه یادویاهرچی نکته ضعفتومتوجه بشه بعدازین موضوع سواس ...

تو نباید نقطه ضعف بدی مگه سریال ترسناک بازی میکنی ک از همه چیز بترسی بعدشم همین حالاهم آنقدر سست رفتار کردی من فرد مجازی فهمیدم نقطه ضعفت شوهرته دیگه میگم سنگین رنگین رفتار کن بیرونت با درونت فرق کنه درو باش شخصیت دم‌دستی نباش زیاد

تو نباید نقطه ضعف بدی مگه سریال ترسناک بازی میکنی ک از همه چیز بترسی بعدشم همین حالاهم آنقدر سست رفت ...

ازنظر من همه چی ترسناکه

اینه که دائم الاسترسم

بله گلم متاسفانه نقطه ضعفمه

طبق تجربه من توی این شرایط چون بلدنیستم یه حدوسطی قراربدم 

یعنی همزمان دوستانه و رسمی رفتارکردن روکنارهم قرار بدم دیگه بیشتررسمی میشم و تنها خلاقیتم اینه که هرازگاهیم یه لبخند ناچیز گوشه ی یکی ازلبام داشته باشم

خخخخ