سلام دوستان من شوهرم کارش طوری هست که بازنازیاد سروکارداره یه جورایی شغلش رتبه بالایی داره توجامعه وخانومای زیادی روتومحیط کارش باید ببینه امشب توحرفاش بهم گفت یه خانومه اومده پیشم وگفته اقای فلانی شماخیلی خشن هستین الان من خیلی ذهنم درگیرشده چرایه خانوم که غریبه اس باید به یه اقایی اینجوربگه ایامن مشکل دارم ؟
نمی دونم چه جوری آقایون به خودشون اجازه میدن این جوری رو اعصاب خانمشون راه برن. اگر همین اتفاق برای شما افتاده بود اولین انگ رو به خود شما می زدن که سبک و جلف رفتار کردی که طرف جرات کرده این حرف رو بزنه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چی بگم دلم خیلی پر بخدامن میرم بیرون طوری رفتارمیکنم که مبادابه همجنس خودم خیانتی بکنم اونوقت بعضی ا ...
تو یا شوهرت اگه رو ندید کسی جرعت نداره برا بار دوم حرف مفت بزنه من ی بار دوستم برا امتحان شوهرم جلو فرستادم هنگ کردم دوستم گفت میشه بیشتر باهم آشنا بشیم شوهرم گفت تا همی الانشم چندشم شد صدات شنیدم قطع کرد خخخ
اول باید ب شوهرت میگفتی ب کسی مربوط نیست تو اخلاقت چجوریه الانم فکرت مشغول نکن و هیچی نگو تا دفعه های بعد یاد بگیر جلوی شوهرت غیرتت بروز بدی مثلا با عصبانیت بگو چ گوها زنیکه من ببینمش حالیش میکنم بعد ب شوهرت حالی کن اوا آخر مال خودته هرکی میاد سمتش با تو طرفه دقیقا ببینین شوهراتون چیکار میکنن ک ی مرد بیاد سمتتون برا مزاحمت استرس میگیرین شوهرم نبینه زنم همین طور
خیلی حساس نشو. این که شوهرت باهات راحته و حرف میزنه خوبه. سیاست نداره که چی رو نباید بگه. این جوری سخت بگیری زندگیت تلخ میشه و راه رو برای اون خانم های دزد خوشبختی باز میکنی.
نه گفتم بار دوم الان ک بار اولشه برا بار دوم یادت باشه این دفعه شوهرت گفت بگو به اون رهگذر کا ندارم تو چرا تو فکرشی حالا ی زر ک نباید میزد زده از بی حیایی تو حیا داشته باش زیاد بهش فک نکن