2777
2789
عنوان

خانومای باهوش لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 72 پست
منم بهش گفتم بعد اومد گفت چیه رفتی توفکر گفتم اخه خیلی بدم اومدیعنی چی خانومی که نمیشناسی بهت اینجور ...

نمی دونم چه جوری آقایون به خودشون اجازه میدن این جوری رو اعصاب خانمشون راه برن. اگر همین اتفاق برای شما افتاده بود اولین انگ رو به خود شما می زدن که سبک و جلف رفتار کردی که طرف جرات کرده این حرف رو بزنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بهش گفتم بعد اومد گفت چیه رفتی توفکر گفتم اخه خیلی بدم اومدیعنی چی خانومی که نمیشناسی بهت اینجور ...

اگر میگفت خیلی مهربونی ک بدتر بود

گفته خشنی یعنی باهام خوب رفتارنکردی من خشن بودنو بد میدونم پس تعریف و شیرین زبونی نبوده 

چی بگم دلم خیلی پر بخدامن میرم بیرون طوری رفتارمیکنم که مبادابه همجنس خودم خیانتی بکنم اونوقت بعضی ا ...

تو یا شوهرت اگه رو ندید کسی جرعت نداره برا بار دوم حرف مفت بزنه من ی بار دوستم برا امتحان شوهرم جلو فرستادم هنگ کردم دوستم گفت میشه بیشتر باهم آشنا بشیم شوهرم گفت تا همی الانشم چندشم شد صدات شنیدم قطع کرد خخخ

نمی دونم چه جوری آقایون به خودشون اجازه میدن این جوری رو اعصاب خانمشون راه برن. اگر همین اتفاق برای ...

فکرکنم ازدهنش پرید داشت صحبت میکرد سرشام بودیم بعدیهوگفت خانومه اومده بودوبعد اینوگفت منم دیگه خیلی ترسیدم میدونی من خیلی ادم خوشبین وساده ای هستم میگم نکنه خبری هست ومن ساده دارم میگذرم ازکنارش

گاهی انسانم آرزوست
اگر میگفت خیلی مهربونی ک بدتر بود گفته خشنی یعنی باهام خوب رفتارنکردی من خشن بودنو بد میدونم پس تعر ...

درسته ولی طرف که کارش زیردست شوهرمنه چراباید ریسک کنه وبهش بگه شماخشن هستی نمیترسید شوهرم باهاش لج کنه

گاهی انسانم آرزوست
بنظرت بایدچیکارکنم 

اول باید ب شوهرت میگفتی ب کسی مربوط نیست تو اخلاقت چجوریه الانم فکرت مشغول نکن و هیچی نگو تا دفعه های بعد یاد بگیر جلوی شوهرت غیرتت بروز بدی مثلا با عصبانیت بگو چ گوها زنیکه من ببینمش حالیش میکنم بعد ب شوهرت حالی کن اوا آخر مال خودته هرکی میاد سمتش با تو طرفه دقیقا ببینین شوهراتون چیکار میکنن ک ی مرد بیاد سمتتون برا مزاحمت استرس میگیرین شوهرم نبینه زنم همین طور 

فکرکنم ازدهنش پرید داشت صحبت میکرد سرشام بودیم بعدیهوگفت خانومه اومده بودوبعد اینوگفت منم دیگه خیلی ...

خیلی‌ حساس نشو. این که شوهرت باهات راحته و حرف می‌زنه خوبه. سیاست نداره که چی رو نباید بگه. این جوری سخت بگیری زندگیت تلخ میشه و راه رو برای اون خانم های دزد خوشبختی باز می‌کنی.

یعنی شوهرم مورد داره درسته ؟

نه گفتم بار دوم الان ک بار اولشه برا بار دوم یادت باشه این دفعه شوهرت گفت بگو به اون رهگذر کا ندارم تو چرا تو فکرشی حالا ی زر ک نباید میزد زده از بی حیایی تو حیا داشته باش زیاد بهش فک نکن 

خیلی‌ حساس نشو. این که شوهرت باهات راحته و حرف می‌زنه خوبه. سیاست نداره که چی رو نباید بگه. این جوری ...

سخت نگیری تو دوره ما میگن یابو یا ب قول تو بی سیاست زنم مث مرد غیرت داره تا کی میخوایین بزارین پایه حسادت 

اول باید ب شوهرت میگفتی ب کسی مربوط نیست تو اخلاقت چجوریه الانم فکرت مشغول نکن و هیچی نگو تا دفعه ها ...

دست خودم نیست الان به حدی ناراحتم که میخوام برم ازخواب بیدارش کنم

گاهی انسانم آرزوست
خیلی‌ حساس نشو. این که شوهرت باهات راحته و حرف می‌زنه خوبه. سیاست نداره که چی رو نباید بگه. این جوری ...

شوهرم سیاست نداره کلا بعد همه حرفی میزنه کمی بچه صفت هست قیافه اش ترسناک ولی تودلش چیزی نیست نمیدونم مغزم داره میترکه 

گاهی انسانم آرزوست