2777
2789
عنوان

خانومای باهوش لطفا کمکم کنید

714 بازدید | 72 پست

سلام دوستان من شوهرم کارش طوری هست که بازنازیاد سروکارداره یه جورایی شغلش رتبه بالایی داره توجامعه وخانومای زیادی روتومحیط کارش باید ببینه امشب توحرفاش بهم گفت یه خانومه اومده پیشم وگفته اقای فلانی شماخیلی خشن هستین الان من خیلی ذهنم درگیرشده چرایه خانوم که غریبه اس باید به یه اقایی اینجوربگه ایامن مشکل دارم ؟

گاهی انسانم آرزوست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با غیرت میرم از خود خانمه میپرسم همینجور ک اگه شوهرم بود می‌پرسید ی روز برو تو محیط کار شوهرت خیلی خشن خودت نشون بده فک نکنن یابویی محیطم ک زنانست شوهرت نمیتونه زر بزنه 

کار رضا پروانس

درسته رضا پروانه تا ماتحت اون خانومه نفوذ کرده 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
من با غیرت میرم از خود خانمه میپرسم همینجور ک اگه شوهرم بود می‌پرسید ی روز برو تو محیط کار شوهرت خیل ...

اخه خانومه همکارش نبوده که تواون محیط اومده شوهرم کارشو انجام بده 

گاهی انسانم آرزوست
توروحت تواوج ناراحتی خندوندی منو

بآور کن جدی میگم 

زنه زیاد رضا پروانه دیده اونو با شوهر اشتباه گرفته 

تاثیرات مخرب پوست شیر را جدی بگیرید 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
معلومه! این چه حرفیه زده به مرد غریبه

منم بهش گفتم بعد اومد گفت چیه رفتی توفکر گفتم اخه خیلی بدم اومدیعنی چی خانومی که نمیشناسی بهت اینجورگفته رفت توفکر ونگام میکرد اصلانتونستم بخوابم 

گاهی انسانم آرزوست
از شوهرت بیشتر بدم میاد ک چرا میاد ذهن تور درگیر کنه مثل اینکه ذهن خودش بد گیره 

چی بگم دلم خیلی پر بخدامن میرم بیرون طوری رفتارمیکنم که مبادابه همجنس خودم خیانتی بکنم اونوقت بعضی ازاین خانومه خیلی وقیحانه رفتارمیکنن میدونی دلم ازهمجنس خودم خیلی شکسته

گاهی انسانم آرزوست