2777
2789
عنوان

خواب ترسناک

369 بازدید | 13 پست

سه خوابیدم الان بیدار شدم دقیقا یک ضرب حواب ترسناک دیدم حالم یده شب قبل هم خوب بودم شاد بودم مگه توخواب تموم میشد بعد وقتی خواب شیرین و خوب میبینم یهو بیدار میشم الان سرم درد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب دیدم اولش شوهرم با یه زن دیگس حالم بده بعد ادامش اینها بود 

شاید اینا ترسهات باشه که تو ناخودآگاهته وخودت متوجهش نمیشی منم گاهی ترسهامو خواب میبینم

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن
شاید اینا ترسهات باشه که تو ناخودآگاهته وخودت متوجهش نمیشی منم گاهی ترسهامو خواب میبینم

اره یه حساب بانکی داریم یهو یطوری شده یه شوهرم شک کردم اینا اومد توخوابم ولی کلا کابوس میبینم

اره یه حساب بانکی داریم یهو یطوری شده یه شوهرم شک کردم اینا اومد توخوابم ولی کلا کابوس میبینم

منم همینطورم،ببین اگه خودتو مشغول کنی کمتر میشه مثلا فکر کن فردا آزمون داشته باشی عمرا اگه خواب ببینی انقدر فکرت درگیره،ی کاری انجام بده که نیاز به تلاش وکار کشیدن از فکرت باشه مغزتو خسته کنه 

خواب شیطان دیدم تو شکل سگ سیاه بود و عروسک دختر بچه میدوید جلو خونممون منم هی میگفتم اعوذبااالله من ...

چقدر خوابات شبیه خوابای منه منم یبار دیدم ی دختر با پوشش گیلانی تو قبرستون بالا سر جنازش وایساده بود به پهنای صورت بهم لبخند میزد بیدار شدم گرخیده بودم😂