2777
2789
عنوان

ناخواسته حامله شدم اونم دوقلو.توی شوکم.نیدونم چکارکنم.🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 44 پست

همین الان تاپیک بغلی گفتم ،

دوقلو از شیر به شیر بهتره چون یه بارداری و یه زایمان داری،بچه هات نیاز های یکسان دارن و فرم رسیدگی شون یکیه.

من دو تا بچه ی شیر به شیر رو دست تنها تو شهر غریب بدون هیچ کمکی بزرگ کردم در حالیکه 22سالم بود.پس شمام می تونی 

💔🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی از فامیل و آشنا کسی رو پیدا کن اگه نه کلی شرکت های مخصوص پرستارا هستن که هم تخصص دارن هم ...

فامیلم که توشون ادمایی هستن که چشم دیدارخودموندارن.بدجنسن بعضباشون.دوتاخواهردارم ازدواج کردن اوناهم بچه کوچیک دارن نمیتونن بیان .همون پرستاربگیرم دیگه مرسی

[QUOTE=278599091]همین الان تاپیک بغلی گفتم ، دوقلو از شیر به شیر بهتره چون یه بارداری و یه زایمان داری،بچه هات نیاز ...[/QUOبالاخره بعداز۱۵سال یکم تنبل شدم نسبت به بچه داری .شایدم بتونم.نیدونم والا.مخم هنگ  کرده اصلا

مبارکه ان شاءالله که قدمشون خیر باشه

آفرررررین بهتون که قبولشون کردی

من یه اشتباه کردم تا عمر دارم این گناه کبیره نابودم میکنه

منم ناخواسته دوقلو باردار شدم رفتم سقط کردمم  خیلی پشیمونم خداجوری زده پس سرم که هرثانیه یادم میوفته چه اشتباه بزرگی کرم ۹سال پپیش😔😔😔

می تونی،غصه نخور. ولی اگه همسرت بداخلاق باشه فشار روحی بهت وارد میشه

😔😔تحمل سروصدارونداره.همیشه محیط خونه روبایدروی سکوت برقرارکنم تااذیت نشه.ولی گفت خوب میشم