2777
2789
عنوان

زائده های گلو

13422 بازدید | 10 پست

تعداد رای : 12
نظرسنجی
زگیل گلو
0
0%
سرطان گلو
0
0%
حساسیت
4
33%
چیز خاصی نیست خودش میره
8
66%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نبابا مگه جنگه انقد زگیل بزنه.منم ریزتر از این دارم صدتا دکتر رفتم.عفونی.دهان.گوش و حلق و بینی.همه هم گفتن چیز خاصی نیست.ویزیکول های حلقه .بعضیا بعد کرونا دچارش میشن

درود و وقت بخیر این چیزی که در تصویر مشخصه تجربه میگه بخاطر رفلاکس معدست اگر شما علائم رفلاکس معده دارید مثل سوزش سر دل احساس گیر کردن چیزی در گلو صاف کردن مداوم گلو تغیر صدا بعد غذا خوردن علائم تشدید میشه اگه علائم رو دارید من یه سری دارو و روش معرفی میکنم استفاده کنید انشالله که خوب میشید اخه من هم زائده های کپی شده با زائده های شما دارم که دکتر گفت وارت یا زگیل نیست و بخاطر رفلاکسه البته من رابطه دهانی الوده داشتم و به زگیل تناسلی مبتلام ولی اینا از دید دکترم نمیتونه زگیل باشه و چیزی که بهم گفت بالا ۷۰ درصد بخاطر رفلاکس البته من که رفلاکس معده دارم پس این تئوری رو تشدید میکنه امیدوارم کمک کرده باشم تا از استرستون کم بشه اگه بخاین عکس زائده های خودم رو هم میزارم

اگه میشه میتونید عکس از زائدهاتون برام بفرستید 

حتما بابت زردی زبانم ببخشید داشتم چای سبز میخوردم 😅 البته میگم من رابطه دهانی هم داشتم ک طرف مبتلا بود ولی ظاهرا دکتر زگیلی در دهانم تشخیص نداد و احتمال ابتلا دهانی نسبت به رابطه دخول کمتره اگه علائم رفلاکس داری مطمعن باش بخاطر همونه

حتما بابت زردی زبانم ببخشید داشتم چای سبز میخوردم 😅 البته میگم من رابطه دهانی هم داشتم ک طرف ...

سلام عزیزم چشید رفتین دکتر 

دکتر چی گفت؟؟؟؟

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
 حتما بابت زردی زبانم ببخشید داشتم چای سبز میخوردم 😅 البته میگم من رابطه دهانی هم داشتم ک طرف ...

سلام داداش تورخدا جواب بده  منم ته گلوم اینارو زده  مث چی دارم میترسم  سه هفتس اینارو زده