2777
2789
عنوان

ازخودم بدم میاد.خیلی خجالتی و کم حرفم

| مشاهده متن کامل بحث + 7130 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که.من اوایل ازدواج اینطوری بودم انقدر خونواده شوهرم بدشون اومد که عوض شدم حالا خوشم از اخلاق خودم‌نمیاد.باهمه حرف میزنم همه رو تحویل میگیرم خییییلی.واین بنظرم اصصلا خوب نیست
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست....
من کم حرف نیستم اما اهل دری وری گفتنم نیستم یکم مطالعه کن راجع به مسایل روز اطلاعات داشته باش تا حرفی برای گفتن داشته باشی دو سه بار با خودت بجنگ و اگه حرفی داری بزنی بزن خجالت نکش تا کم کم ترست بریزه
امیدوارم هممون سلامت سعادتمند و ثروتمند باشیم
رمان زیاد بخون رمان های خوب و پست مدرن کارای پل استر هاینریش بل و... رمان خودش تجربه یک زندگیه و راه ارتباط با محیط رو بهت یاد می ده اول باید سعی کنی درک کنی ادمارو تا زتونی باهاشون ارتباط داشته باشب و از همه بهتر و مهمتر برو کلاس زبان خیلد وحیه ات عوص می شه و خجالتی بودنت از بین میره
من ازکسی که خوشم نیاد حرفی براگفتن ندارم باهاش. چون طبقه بالا مادرشوهرهستیم هرشب یکی دوساعت اونجاییم.همیشهگوشیمدستمه خودمو مشغول میکنم وارد بحثشون نمیشم.
خدا دی بسه
سیراااا منم خیلی اهل مطالعم و حرفی که مطمئن نباشمو نمیگم و بیشتر مطالب علمی رو دنبال میکنم اما گاهی دوست دارم خیلی کم حرف باشم و کسی کشفم نکنه.تو خانواده شوهر باید کم حرف بود