2777
2789
عنوان

همکلاسی نامزدم...

713 بازدید | 33 پست

بچه ها نامزد من ارشد میخونه دانشگاشم دانشگاه خیلی خوبیه تو تهران، بعد یکی از استاداش که باهاش پایان نامه برداشته خیلی نامزدمو قبول داره چنتا مقاله با هم درآوردن و اینکه کلا زیاد روش حساب میکنه، استادش چند وقت پیش به نامزدم گفته یه دختره رو بهت معرفی میکنم باهم پیش برید فلان مقاله رو، دختره گویا تو رشته خودش جز خرخوناس

بعد قرار شده از این بعد با نامزد من همش هماهنگ کنن کارا رو بهم گزارش بدن و اینکه تو دانشگاه قرار بزارن با استاده، خیلی از نامزدم مطمئنم خیلیی ولی دوس ندارم با دختری تا این حد تو ارتباط باشه حسم طبیعیه؟ و اینکه نمیتونه حرف استاده رم رد کنه 

شما هم باشید ناراحت میشید؟ حس میکنم از دوس داشتن زیادی اینجوریم نه بدبینی 

خودشم از این قضیه ناراحت بود میگفت کاره تنهایی رو اوکی ترم تا تیمی، هماهنگیشو دوس ندارم‌و اینا...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حساسیتت طبیعیه.منم خیلی حساسم.

ولی خب نمی شه که هی بگیم با فلان دختر حرف نزن.بالاخره تو دانشگاه و سر کار همه دارن با هم کار می کنن.

وقتی مسئله درسی یا کاری باشه که مشکلی نیست.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

دانشگاه همینه دیگه

فردا وارد بازار کار بشه هم ممکنه همکار خانوم داشته باشه

جامعه هم که کلا پر از خانوم هست

سخت نگیر ایشالا طوری نیست 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
حساس نشو ریلکس بزخورد نکن نزار اونم ب دختره حساس بشه ولی زیر زیرکی حواست باشه

ببین حتی عکسای پروفایل عاشقونشم دختره میبینه 

ینی مطمئنم دختره میدونه عشقم نامزد داره 

ولی اذیت میشم بازم

فکر کن تو محل کارن و همکارشع نامزدتم میتونه انگشتر دستش کنه دخترایی هم ک خرخونن غرور زیاد داره مخشو نمیزنه مگر رفتاری از نامزد ت ببینه

نینی سایت های عزیزم یه صلوات برا برآورده شدن چیزی که میخام بفرستین 🤗