2777
2789
عنوان

امروز یه اتفاقی تو پارک افتاد...

633 بازدید | 16 پست

دخترمو بردیم پارک از اینا که چندتا سرسره داره بهم چسپیده حالت قلعه داره 

دخترم خیلی مهربونه دوست داره باهمه ی بچه ها بازی کنه 

یه دختر و پسر جلوی یه سرسره نشسته بودن داشتن گوشی بازی میکردن نمیذاشتن بقیه بچه ها از اون سرسره استفاده کنن 

بعد دختر من رفت پیششون منو باباشم پایین داشتیم نگاش میکردیم 

به دخترو پسر گفت شما دوستای منید بیاید باهم بازی. کنیم یهو دختره محکم زد رو دست دخترم گفت برو ما نمی‌آیم دخترمم هیچی بهش نگفت واقعا نمیدونم بعضی از بچه ها کجا بزرگ شدن ک اینقد تهاجمی هستن 

بعد دخترم صدا زدیم از یه سرسره ی دیگه اومد پایین دسشو دیدم قرمز شده بود 

رفتم بالا به دختره گفتم چرا زدی مگه چی بهت گفت این بچه اس نمیدونه هر بچه ای میبینه دوسش نیس ولی واقعا ناراحت شدم 😭😭😭😭 

دخترم خیلی مهربونه خیلی دوست داره با بچه ها بازی کنه امروز انگار خنجر زدن تو قلبم دسشو دیدم 😭😭😭

🤨

خواهر زاده منم یسری بردم همینطور یه دختر کم کم پنجم دبستانی به یه بچه سه ساله چیز گفت

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شما ارومه ولی احتمالا اون دختره توی یه خانواده وحشی و پر تنش بزرگ شده 

یبارم یه پسر بچه 5 ساله تو پارک بازی میکرد دوستم بهش گفت سرده کاپشن بپوش یهو یه فحش ناجور داد ما دهنمون باز موند

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اینقد بی توجهی و خشونت تو خیلی از خانواده ها زیاد شده که بچه های کوچولو خیلی زود با ماهیت دردناک این دنیا آشنا میشن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

خانواده شما ارومه ولی احتمالا اون دختره توی یه خانواده وحشی و پر تنش بزرگ شده  یبارم یه پسر بچ ...

اره واقعا منم تعجب کردم ک دختر من چیزی نگفت این چرا یهو زد اینقدر کثیف بود پا برهنه تو پارک خودشو داداشش ولو بودن

🤨

کانون خانواده

اون بچه معصوم متولد شده

احتمالا اینقد دعوا و کتک کاری والدینش رو دیده به این کار رو آورده

اما بچه‌ی شما توی محیطی پر محبت بزرگ‌شده

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم.....

کانون خانواده اون بچه معصوم متولد شده احتمالا اینقد دعوا و کتک کاری والدینش رو دیده به این کار رو ...

اره واقعا پیدا بود از طرز لباساشون و رفتارشون تو این پارک پا برهنه راشه میرفتن حالا جالب اینجاس گوشی تو دسشون آیفون بود پول فرهنگ‌نمیاره واقعا

🤨