2777
2789

من دوتا بچه شیر به شیر دارم یکی سه سالشه یکی ۱۸ ماه واقعا خسته میشم ، از اینور هم همش با همسرم دعوا داریم اکثرا هم سر رابطه داشتنه،دعوای معمولی هم نه با صدای بلند و فحش و چند روز بعدشم قیافه و عذاب روحی، بخدا شبا پاشنه پام دردمیکنه انقد کار میکنم و سزپام، مثلا دو شب پیش گفت بیا منم گفتم چطور وقتی میگم بچه رو بشور یا فلان کارو کن خسته ای ولی الان خسته نیستی، ناراحت شد فردا صبح همش تیکه مینداخت حرف بارم میکرد رفت به بهونه ماشین ساعت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌پنج اومد منم رو ندادم بهش شروع کرد با داد و بیداد حرفهای بد زدن، رفتیم خونه مامانم عیدی بردیم یکم تنش خوابید بینمون شب رفتم گفتم بیا کلی اصرار کردم لجبازی کرد نیومد به تلافی دیشبش، آخرش من گریم گرفت من چندتا بارش کردم (منم عصبانی شدنی بد حرف میزنم واقعا مثلاً گفتم تو بی غیرتی اشک منو درمیاری) صبحش دوباره با اخم و قیافه بهم شروع شد ، مادرش اومده بود خونمون پیشش نشون ندادم دعوا شده اونم مادرشو رسوند اومد ملایم تر شده بود منم رو حساب این وقتی از بیرون اومد بعدظهر باهاش حرف میزدم ولی دیدم باز قیافه میگیره دوباره سنگین شدم، گفت بریم عیدی خواهرمو ببریم گفتم نمیام چرا بهت احترام بذارم وقتی تو با من بد رفتاری می‌کنی دوباره بحثمون شد با صدای بلند و حرف بد تموم شد تا الان ، 

من انتظار. بیجایی دارم کمک کنه؟ یا درک کنه خسته ام؟ 

از وقتی بچه دومم به دنیا اومده این دعواها هست هردفعه به یه شکلی ، واقعا هم حرف بد بهم میگه سگ اینا میگه 

قبلنا دعوامون میشد فرداش میومد نازمو میکشید الان دعوامون میشه یه هفته قیافه میگیره منم می‌خوام تموم کنم تموم نمیکنه 

بیچاره بچه هامون، اگه نبودن تا حالا هزار بار خودمو کشته بودم از دستش راحت شم  فقط میترسم دست نامادری بیوفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شرایط سختیه، هم شما خسته میشی حسابی، هم شوهرت نیاز داره

نمیتونی از کسی کمک‌ و حمایت بگیری برای نگه داشتن بچه ها؟

مثلا هفته ای یه روز یا نصف روز بچه ها کلا پیشتون نباشن و فقطططط دوتایی باشید

حالا یا بیرون برید یا حرف بزنید یا رابطه و...

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
عزیزم شرایط سختیه، هم شما خسته میشی حسابی، هم شوهرت نیاز داره نمیتونی از کسی کمک‌ و حمایت بگیری برا ...

نه عزیزم کار خیلی ضروری داشتنی میبرم مامانم نگه میداره برا اینا بگم فکر نکنم 

نه عزیزم کار خیلی ضروری داشتنی میبرم مامانم نگه میداره برا اینا بگم فکر نکنم 

تنها راهی که به ذهن من میرسه همین حمایت گرفتنه

چون رابطه تون انگار خیلی تحت تاثیر فشار دوتا بچه قرار گرفته و همه ش شده خشم.

نیاز دارید یکم زمان دوتایی داشته باشید به یاد قدیم

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

داستان  بدیه. هر کس بخونه نمی دونه چطوری بهت کمک کنه.  دعواهای  زن وشوهری اغلب ریشه توی چیز دیگه داره مثل همین که گفتی نیاز به رابطه.  مردا نیاز شون برطرف نشه ذاتا پرخاش گر می شن بعلت هورمون های مردانه و فقط تخلیه اون بهشون آرامش می ده.باید کاری کنی وقت برای رابطه و استراحت  بیشتر فراهم کنی مثلا وعده غذایی بیشتر بپزی کمی از آن برای بار بعد بماند. با شوهرت  حرف بزن که رسیدگی به ۲ بچه وقت کم می آد  کمک کاری بکن . ظرف بشور  جارو کن یا لباس را روی بند بینداز . حبوبات به اندازه ۲ بار بخیسانید  نصف ش تو فریز بذار.  از گوشت چرخ کرده  بیشتر استفاده کن.  خلاصه وقت ایجاد کن که هم رابطه داشته باشی هم استراحت  کنی. بگو مگو بیشتر  رو تون را به هم باز می کنه. قرار  بگذارید  که از لجاجت بپرهیزید.