2777
2789
عنوان

باطل کردن طلسم

3388 بازدید | 28 پست

سلام. من چند وقته به خاطر مشکلات پی در پی و افسردگی که هنوز هم تقریبا دارم باهاش سر و کله میزنم چند بار پیش چند شخص مختلف تماس گرفتم و هر کدومشون دقیقا یه حرف رو گفت

که طلسم شدین و دقیقا هر چیزی که درزندگیم بود بازگو کردن با اینکه چیزی بهشون نگفتم

الان من باید دعای باطل کردن سحر رو بگیرم آیا گناهه؟😥

و ما آنان را به رحمت خاص خود درآوردیم چرا که آنان از نیکان عالم بودند(کلام خدا)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم گفتن تو بچگی رو زمین آب داغ ریختی بچه ها جن سوختن الان جنه داره آزارت میده اخه من موندم بچه جن تو زمین چه قلطی میکنه😏😏😏😏

حتی اگه تو این دنیا مال من نشی تودنیای دیگری روح تورا ملاقات خواهم کرد و شاید در آن دنیا مال من شوی:)🕊.. در رویا مال منی ولی در حقیقت رویای منی🙂و چشمانت آخرین تصویریست که هنگام مرگ به یاد خواهم آورد😇 اگه بگن بهترین لحظه عمرت کی بود میگم همون لحظه ای که واسه اولین بار باهاش چشم تو چشم شدم👀متعهد💘یه نصیحت از من به تویی که داری اینو میخونی  تو زندگیت لطفااااا به هیچکس اعتماد کامل نکن حتی همون شخصی که الان از ذهنت گذشت اینو آویزه گوشت کن هیچ چیز از هیچکس بعید نیست و آدما بدترین ضربه هارو از بهترین آدمای زندگیشون میخورن..(من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد)🖤🖐🏼یه درونگرا🤞رنگ مورد علاقم بنفشههههه💜 آیگین هستم به معنی دختر ماهرو یا زیبارو🍓 با افتخاردختر ترکم و لهجه دارم چون یه زبان بیشتر از بقیه بلدم🤓😌 علاقه به خوراکی های شیرین دارم و عاشق انواع کیک و شکلات و دسرم 🤤🍫🍬🍭🎂🍰🥧🍦🍡🍩🍪🍫🍧🍨🍮🍹

چه گناهی داره میخوای جادو و طلسم از زندگیت بره گناه نداری گناهو کسی میکنه که جادو میکنه عزیزم حالا کسی رو سراغ داری طلسم باطل کنه؟؟؟؟؟

کاش که زندگی عصا میشد🌼جاده ها هم نوای پا میشد🌼کَشتی دلشکسته ما را🌼 کاش که ناخُدا خُدا میشد 🌼آرزو ها به باد پیوستند 🌼کاش که باد رو به ما میشد🌼 آنکه لب های خنده ها را دوخت🌼 کاش که غرق گریه ها میشد 🌼آنکه با بولَهَب همراه بود🌼 دست او از بدن جدا میشد🌼
چه گناهی داره میخوای جادو و طلسم از زندگیت بره گناه نداری گناهو کسی میکنه که جادو میکنه عزیزم حالا ک ...

نه اخه اینایی که بهم گفتن باید باطل کنی اینقذر ترسیدم زدم شماره هاشونو حذف کردم

نه اخه اینایی که بهم گفتن باید باطل کنی اینقذر ترسیدم زدم شماره هاشونو حذف کردم

خوب عزیزم ی آدم قهاری میخواد کار هرکسی نیست بعضی ها میگن بلدن ولی یه پول کلان میگیرن هیچ غلطی هم نمیکنن حواست باشه سو استفاده نکنن من شنیدم طرف گفته واسه باطل کردن طلسم بایو باهام همخواب بشی فقط اینجوری باطل میشه🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄حواستو جنع کن تنها نرو 

کاش که زندگی عصا میشد🌼جاده ها هم نوای پا میشد🌼کَشتی دلشکسته ما را🌼 کاش که ناخُدا خُدا میشد 🌼آرزو ها به باد پیوستند 🌼کاش که باد رو به ما میشد🌼 آنکه لب های خنده ها را دوخت🌼 کاش که غرق گریه ها میشد 🌼آنکه با بولَهَب همراه بود🌼 دست او از بدن جدا میشد🌼
وقتی طلسم دارین باید باطل بشه درست مثل وقتی که مریض میشیم دکتر میریم.بعضی ازطلسمات خیلی قویند بدبختی ...

خیلی زندگیم سخت شده الکی میشینم گریه میکنم

یا یه کاری میخوام انجام بدم با هزار بدبختی انجام میشه

🥺

خوب عزیزم ی آدم قهاری میخواد کار هرکسی نیست بعضی ها میگن بلدن ولی یه پول کلان میگیرن هیچ غلطی هم نمی ...

یکی هست گفت ۵۰۰ تومن میگیره خواهرم میگه انجام بده نمیدونم واقعا ولی اونی که بهم گفت طلسم دارین بهم معرفیش کرد

یکی هست گفت ۵۰۰ تومن میگیره خواهرم میگه انجام بده نمیدونم واقعا ولی اونی که بهم گفت طلسم دارین بهم م ...

من فقط میدونم اونایی ک طلسم میکنن یا باطل میکنن زیاد پول میگیرن مطمعن باش واسه باطل کردن فقط دعا نمیده بهت مثلا میگه ناخن یجا دفن کن و این چیزا ولی تنها نرو عزیز