من با یکی چند ساله دوستم و قراره عید خواستگاری و نامزدیمون باشه!
خانواده ها درجریان هستن..خواهر این آقا تو یه شهر دیگه زندگی میکنه و نامزد منم چند ماهه رفته خونه خواهرش میمونه اونجا میره سرکار..البته خودش میخواست خونه بگیره اونا اصرار کردن!حالا ما میخوایم انگشتر نشون بخریم منم بخاطر اینکه بهش فشار نیاد یه چیز قیمت مناسب انتخاب کردم اما برای خرید همونم امروز فردا میکنه میگه ندارم حالا امروز اومده میگه به جبران اون چند ماه که خونه خواهرم بودم میخوام براش یه وسیله برقی که نیاز داره بخرم قیمتش۵ تومنه خواهرش بهش گفته لازم دارم! الان من حق دارم ناراحت بشم؟
((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉