2777
2789

به نظر من رابطه های این روزا همه وقت تلف کردنه همه عشقا هیجانه برا سرگرمیه واقعا دیگه کسی نیست که پای عشقشون بمونن حرفشونو ثابت کنن همو واقعا بخوان 🥲🤷

من با خودم تصمیم گرفتم که به هیچ وجه تا زمانی که یه نفر واقعا عشقشو بهم نشون بده و منم دوستش داشته باشم تو رابطه نرم

واقعا هم فقط وقت و هزینه و اعصاب ادمه که میره هیچی نداره این رابطه ها (از منی که تجربه زیاد داشتمو و یه مدت خیلی در تلاش بودم تا یه کیس خوب پیدا کنم کردمو دیدم ادم نیستن و ارزش من خیلی بیشتر از ایناس بشنوید)! 😌😌😌

نمیدونم شاید پیر شدم🥲🌝 به هیچکس نمیتونم اعتماد کنم حرفای قشنگه سطحیو باور کنم دیگه!!!

از آن خودت باش که ارزنده ترینی🤍🤍

من الان یک ماهه نامزدم عاشقم بود گفت اگه قبولم نکنی خودمو میکشم عقد نیستیم ولی صیغه ایم 

من از پسرا متنفرم گرایشم بیشتر به دختراس الانم دارم ازمایش هرمون میدم میترسم ی وقت ترنسی چیزی باشم

صعود شاید سخت باشه ولی رو منظره اون بالا نمیشه قیمت گذاشت؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان یک ماهه نامزدم عاشقم بود گفت اگه قبولم نکنی خودمو میکشم عقد نیستیم ولی صیغه ایم  من از ...

نترس مگه چیه گرایشه دیگه میل نداری بهش ازدواج نکن خیلی سخته بعدم الکی نیست یه عمر کنار اون ادم میخوای باشی

نترس مگه چیه گرایشه دیگه میل نداری بهش ازدواج نکن خیلی سخته بعدم الکی نیست یه عمر کنار اون ادم میخوا ...

وقتی دخترم اما به دخترا گرایش دارم ازدواج نکنم چی بگم به بقیه بگم دلیل ازدواج نکردم چیه؟!

اگه حس و حالت واقعا پسر باشه خودت میفهمی. وبی بعضی دخترا خوششون میاد مثلاً مدل موهاشون پسرونه باشه ب ...

مجبورم مثل دخترا رفتار کنم چون جسمم دختره مجبورم

ولی اصلا از کارای دخترونه خوشم نمیاد دوست دارم تیپ پسرونه بزنم برم بیرون از پسرا بدم میاد

وقتی دخترم اما به دخترا گرایش دارم ازدواج نکنم چی بگم به بقیه بگم دلیل ازدواج نکردم چیه؟!

مگه همه باید ازدواج کنن ازدواج نکنی خیلی بهتره تا اینجوری مطمئنم به مشکل میخوری اول تکلیفتو با خودت روشن کن بعد رو ازدواج اینا فکر کن...

مگه همه باید ازدواج کنن ازدواج نکنی خیلی بهتره تا اینجوری مطمئنم به مشکل میخوری اول تکلیفتو با خودت ...

اخه چی بگم به مامان بابام بگم من از پسرا بدم میاد و قراره تاداخر کنج خونه شما بمونم؟

هزار بار به خودکشی فکر کردم 

اصلا نمیدونم چه غلطی باید بکنم 

بکی بگم چی بگم چطور بگم این همه سال با ابرو زندگی کن ۱۸ سالمه دیگه