2777
2789
خب الان برای خواهرم داره میخره داداشمم چند وقت دیگه پس این وسط فقط برای من نکرده من از اون لحاظ ب ...

اون موقع که شما مجرد بودی شاید نداشت عزیزم. اگه همزمان که همتون مجرد بودین برای اونا می‌خرید برای شما نه حق داشتین

حالا یه وقت اینارو پیش همسرت نگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب   

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خیلی از خانواده ها رو دیدیم برای دخترشون ماشین می‌خرن ولی برای جهیزیه میگن یا همونو بفروش یا داماد بیاره ، اگه اینطوره اوکیه شما هم جهیزیه گرفتی وگرنه بهت حق میدم منم ناراحت میشم

خب پس اون حق و ارث چی میشه اینم همونه 

خاک عالم

بابات هنوز زنده اس و حرف ارث میزنی؟!!!!

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
خب الان برای خواهرم داره میخره داداشمم چند وقت دیگه پس این وسط فقط برای من نکرده من از اون لحاظ ب ...

بعد از اینکه خرید تو هم گیر بده 

الان که نخریده بگی ، برای خپاهرت نمیخره و توهم میشی اش نخورده و دهن سوخته . میگن انقدر حسادت خواهرش رو کرد که نزاشت ماشین بره زیر پاش . بعد از اینکه برای خواهرت خرید برو بگو منم میخوام که نه تو حسودی کرده باشه و هم اینکه ماشین گیرت بیاد و بهونهزیادی هم دستته

اون موقع که شما مجرد بودی شاید نداشت عزیزم. اگه همزمان که همتون مجرد بودین برای اونا می‌خرید برای شم ...

اتفاقا اون موقع وضعیت بهتری داشت

اما من نخواستم شاید نخواستنم اشتباه بوده یعنی کسی هم پیشنهاد نداد

اره خب شرایط شما متفاوته

ببین گلم اگه اینجوری باشه که شما میگی خواهرام هم باید بعد که ارث تقسیم شد ادعا کنن باید بیشتر از من گیرشون بیاد چون‌هنوز ارثی تقسیم نشده ولی اصلا اینجوری نیست دیگه کاملا مساوی هستیم یه زمانی بابام بود و تونست برای من انجام داد الان نیست و نمیتونه دیگه هیچی 

شما توقع داری که بنظرم برو خودت با پدرت مطرحش کن ولی اینکه حق با شما باشه کامل نه اینجوری نیست

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
چرا نه؟

ب نظر من بله،یا نخرند یا مقداری ک هزینه میکنن ی جا برا شما جبران کنن ب عنوان هدیه یا چیز دیگه ای

اصلا هم حرف بقیه ک میگن پول خودشه دلش میخواد اینا رو درک نمیکنم هر دو بچشون هستین و فرق اولاد ب نظر من گناهه مگر اینکه شاید کاری براشون میکنه یا خجالتش رو دارن بخوان جبران کنن اونم نه اندازه ماشین 

اگه بابات برا خواهرت مانتو میخرید ناراحت نمیشدی الان چون ماشینه حس میکنی داره به تو ظلم میکنه در حالی که اینطور نیست تا وقتی که مجرده و تو خونه ست هر چیزی میتونه بخره

اینا وسوسه شیطونه دوست داره حسادت کنی

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤