2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بخره 

مگه مجرد یا متاهل بودنش فرقی داره ؟

تو هم حق داری ولی به وقتش برات می‌خره 

یا جای دیگه باید جبران کنه 

نباید فرقی بزاره بینتون 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
من وقتی ازدواج کردم بابام برا داداشم ماشین خرید  شوهرم همش سر کوفت می زنه اینادیگه تو براشون ا ...

منم بابام برا داداشم خرید ولی استارتر میگه برا خواهرش، خب من داداشم ی دونه هست و همه کاراشونو انجام میده پدرم خدابیامرز ماشین ک خرید ب اسم داداشم زد 

مگه موقع ازدواج برات جهیزینه نخریدن؟ والا زمان منم بابام هم قبلش ماشین خرید برام هم جهزینه هم کادو ...

اتفاقا شما باید تا میتونی کمک کنی بهشون خیلی نامردیه همه چیز برای شما بوده اون بنده خداها پس چی ، در واقع باید موقع ارث مادر شما حواسش ‌می بود سهم ماشین و جهیزیه اون دو تا رو جدا میکردن بعد تقسیم ارث کنن. 

خب پس اون حق و ارث چی میشه اینم همونه  

زشته عزیزم سایه اش بالاسرت باشه از الان دنبال حق الارث نباش. 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

معمولا میگن حقی نداره دختری که ازدواج کرده ورفته ولی من خودم باشم چیز سنگین برابچه ام وقتی مجردبودوبراش انجام ندادم یانباید برا بقیه ی بچه های مجرد تو خونه انجام بدم یا باید مساوات رو رعایت کنم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

اصلش اینه ک بابات فرق نزاره بینتون

مخصوصا ک برای اونم بعدا جهیزیه میخره هیچوقت بی جهاز ک نمیفرستتش ک

مگر اینکه ماشین برای خونه باشه نه شخص خاصی و خواهرت استفاده میکنه غیر این کار پدرتون اشتباس

اگه بابات برا خواهرت مانتو میخرید ناراحت نمیشدی الان چون ماشینه حس میکنی داره به تو ظلم میکنه در حال ...

مانتو شلوار اینا فرق میکنه چیزای ضروری هست خرج معمول زندگی ک وظیفه پدرشه ولی ماشین دیگه خیلی زیاده انصافا من هم بودم ناراحت میشدم