2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هم ماشین هم جهیزیه

پس معلومه حق داری ناراحت بشی ، میتونن بصورت شریکی براتون بخرن ، نمیفهمم چطوری بعضیا آنقدر راحت میگن نه به تو ربطی نداره خب  حداقل ۴۰۰-۵۰۰ ملیون پوله اتفاقا شما که اول زندگیتونه بیشتر نیاز  دارید 

ببخشید یعنی چییییی؟ ادم زنده اختیار مالش رو نداره؟ زشته بخدا انقدر چشمتون به مال و زندگی دیگرون نباشه. صدوبیست سال بعد از این پدرتون به رحمت خدا رفت برید اموالش رو هرکار میخواید بکنید. از ادم زنده هم  ارث میخواید؟دیگه عزیزم برو توقعهات رو از شوهرت داشته باش.شما یه زندگی مستقل تشکیل دادی تموم شد رفت

سلام😊 

به نظر من حق داری منم خودم تک بچه ام ولی اگه شرایط شما رو داشتم ناراحت میشدم چون الان قیمت ماشین زیر ۲۰۰ نیست همه چی بین بچه ها باید مساوی تقسیم شه ربطی هم به مجردی و متاهلی نداره او خانوم هایی هم میگن الان متاهلی بگو شوهرت بخره خواهرش الان مجرده ازدواج کنه ماشین و به پدرش پس نمیده که بازم میوفته دست آقای داماد پس شرایطشون فرقی با هم نمیکنه

مانتو شلوار اینا فرق میکنه چیزای ضروری هست خرج معمول زندگی ک وظیفه پدرشه ولی ماشین دیگه خیلی زیاده ا ...

من خودم مجردم خواهرم ازدواج کرده میخواست خونه بخره پول کم داشت اگه به من بود دوست داشتم مامانم طلاهاشو بفروشه بهشون کمک کنه باید دید نیاز خواهر ‌و برادرا چیه 

البته منم چیزی بخوام برام تهیه میکنن 

ولی خب خواهرایشون مجرده اگه از پدرش نخواد باید به کی بگه؟ دختر مجرد پناهگاهی جزپدر نداره البته که اگه دختر متاهل هم کم و کسری داشته باشه پدرو مادر باید درحد توان کمک کنن

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤