یک جوجه خونگی خریدم بعد زیاد جیک جیک میکنه ، خیلی بهم وابسته س چیکار کنم؟ ، الان هم داره جلوم راه میره و یک کارتن آوردم توش یک پارچه نرم و گرم گذاشتم و شب ها هم توش میخوابه و بهش ارزن میدم ، زیادی جیک جیک میکنه ، راه کاری ندارین تا جیک جیکش کم بشه؟
بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت میبرم.☕ من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیچاره داره کار معمول و طبیعی خودشو انجام میده. کسی که مسئولیت حیوون قبول میکنه باید با طبیعتش هم بسازه
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
خواهشاً انقد چرت و پرتی نگین از بی کاری هر چیزی ب دهنتون میرسه تاپیک نکنین
یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی ؛شهریار؛