2777
2789
عنوان

جوجه خونگی خریدم +عکسس

1500 بازدید | 76 پست

یک جوجه خونگی خریدم بعد زیاد جیک جیک میکنه ، خیلی بهم وابسته س چیکار کنم؟ ، الان هم داره جلوم راه میره و یک کارتن آوردم توش یک پارچه نرم و گرم گذاشتم و شب ها هم توش میخوابه و بهش ارزن میدم ، زیادی جیک جیک میکنه ، راه کاری ندارین تا جیک جیکش کم بشه؟

باید جیک جیک کنه دیگه 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یه موجود زنده تو یه کارتن🥺🥺 چه قدر گناه داره.

بیچاره داره کار معمول و طبیعی خودشو انجام میده. کسی که مسئولیت حیوون قبول می‌کنه باید با طبیعتش هم بسازه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خواهشاً انقد چرت و پرتی نگین از بی کاری هر چیزی ب دهنتون میرسه تاپیک نکنین

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

جوجه رنگی ها معمولا خیلی جیک جیک میکنن و قطع هم نمیشه . ولی خیلی خوشگلن

چه رنگیع؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !