یک جوجه خونگی خریدم بعد زیاد جیک جیک میکنه ، خیلی بهم وابسته س چیکار کنم؟ ، الان هم داره جلوم راه میره و یک کارتن آوردم توش یک پارچه نرم و گرم گذاشتم و شب ها هم توش میخوابه و بهش ارزن میدم ، زیادی جیک جیک میکنه ، راه کاری ندارین تا جیک جیکش کم بشه؟
مرغ عشق من وقتی باهام قهره،میاد رو دستم میشینه زل میزنه بهم .تا قربون صدقه ش میرم ، سرشو تند میاره ج ...
اره از منم مثلا ناز میخواد نوکشو میکوبه رو دستم
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!