2777
2789
عنوان

بذا شوهرم دعا گرفتم باید تو قبرستون دفن کنم میترسم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 7148 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرز امام جواد اصلشو از کجا آوردی

از یه پیچ از اینستا سفارش دادم اونم یه سید تو قم می‌نوشت ..فعلا فعالیت نمیکنه😪

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
چه اثري داره ؟

ترس از بین می‌ره موقع خواب آرامش داری ..گره گشای تمام درای بستس 

..کارای خونمون خوابیده بود. حرز گرفتم خونمون تموم شد 

تمام درای رحمت به سمت باز میشه 

البته باید از یه شخص معتبر بگیری که تمام ادابشو رعایت کنه مثلا ساعت نحس ننویسه .نمازشو بخونی ...یا اینکه پوست آهو باشه 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
شمیم جان من خیلی کنجکاو شدم بدونم چی میشه اخرش  به من خبر بده  ببینم واااقعا تاثیر داره ...

عزیزم دعا رو چال کردم تقریبا روز ۱۰ فرودین ماه بود بعد از اون با اون خانم که محل کارش بود دعوا افتاد طوری که گفت دیگه تحمل دیدنش رو ندارم میرفت سر کار میگفتت اصلا دیگه دلم نمیخوتد محل کارم باشم دیروز هم  از کارش استعفا داد وبرا همیشه اومد از اونجا بیرون البته این شغل اصلیش نیست حقوق بازنشستگی داره دبگه خلاصه دعا هه اثر کرد چون گفتی خزر بده خبر دادم بهت عزیزم😘

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
عزیزم دعا رو چال کردم تقریبا روز ۱۰ فرودین ماه بود بعد از اون با اون خانم که محل کارش بود دعوا افتاد ...

الحمدالله عزیزم 

پس خداروشکر کارساز بود برات 

من یه بار فقط یادم نی ۳۰۰ دادم پول کمتر بیشتر 

دعانویس 

گفتش طلسم حسادت داری برات باز کردم 

والا تا الان بعد یک سال زندگیم فرقی نکرده اثری ندیدم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
عزیزم‌این کارا سحرو جادوعه با اجنه کافر انجام میشه نکن اون دعایی هم‌ک سوزوندی احتمال میدم همین بوده ...

راسته میگن اگه کسی سحرت کرد برای دفع سحر پیش دعانویس رفتی دعا تا ۴۰ روز اثر داره وبعدش از بین میره وبهترین باطل اسحر حرز امام جواده؟

ترس از بین می‌ره موقع خواب آرامش داری ..گره گشای تمام درای بستس  ..کارای خونمون خوابیده بود. ح ...

باید برای گرفتاریم نیت کنم؟من یکی گفته سحر شدی،بیا دعا بنویسم باطل شه،یه نفر تو سایت گفت ۴۰ روز بیشتر دوام نداره،یه نفر گفت حرز امام بگیر،یه خانومی تو تاپیک گفت اگر قرانیه چرا باید اتیش زد،واقعا حرف خوبی زد

من به جایی دسترسی ندارم نمیدونم از کجا حرز بگیرم که ادابش رعایت شده باشه،شنیدم به بازوی راست باید بست،در حمام هم در نمیاری،؟

باید برای گرفتاریم نیت کنم؟من یکی گفته سحر شدی،بیا دعا بنویسم باطل شه،یه نفر تو سایت گفت ۴۰ روز بیشت ...

من سراغ دارم یکی هست شیخ قمی که ارسال از قم دارن خودشون مینویسن شمارشو میزارم تو ایتا بهشون پیام بده

۰۹۱۹۱۹۸۶۲۶۴شبخ قمی

@Hakim_razavi_qomi

اینم ادرس پیجشونه

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود