2777
2789
عنوان

بذا شوهرم دعا گرفتم باید تو قبرستون دفن کنم میترسم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 7150 بازدید | 89 پست

دعای قرآنی؟؟؟؟ آهااا، بعد سوزوندی!!!! یعنی آیات قرآن رو سوزوندی!!!!  همین کار رو اگر یک غیر مسلمان میکرد چه داستانی میشد نه؟؟

ولی مسلمان اشکالی نمیبینه که آیات قرآن یا خطوطی که اسم الله تبارک تعالی روش نوشته شده رو بسوزونه و جادو جمبل کنه !!!   

چیزی رو دیگه باقی نگذاشتید که حرمتش رو نشکسته باشید ..

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
زعفران و گلاب قلم رحمانیه دعاتم قرانیه  طلسم سیاه با چیزای نجس نوشته میشه خون و آب تریاک و منی ...

پس خاطر جمع باشم میگم چون خانمه خیلی مومن بود 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام دعا کنین بچه ها بد گرفتارم کاش راه جدایی داشتم یا یک پدری تکیه گاهیی که بهش پناه میاوردم هیچ کسی رو ندارم با دوتا بچه ودست خالی براو دعاکنین بچه ها😭😭

عزیزم اگه اعتمادت به خدا هست همون خدا توی قرآن میگه اینکارا آخر و عاقبت خوبی نداره ،برو سوره بقره آیاتی که در مورد سحر و اینا هست رو بخون ---اگه هرکاری میخای بکنی با ختم آیات قرآن نذر کن و بخون خدا بهترین راه رو جلوپات میزاره

چشمانم را برای دیدنت نذر کرده ام ای پسرفاطمه   

عزیزم اگه اعتمادت به خدا هست همون خدا توی قرآن میگه اینکارا آخر و عاقبت خوبی نداره ،برو سوره بقره آی ...

به خدا بقدری ختم برداشتم چله برداشتم فایده نکرد مجبور شدم برم جای دعا نویس نمی دونم چکار کنم 

به خدا بقدری ختم برداشتم چله برداشتم فایده نکرد مجبور شدم برم جای دعا نویس نمی دونم چکار کنم 

صلاحت رو خدا بهتر میدونه فکرنکن خودت بیشتر از خدا میدونی ،دلت رو بسپار به خودش بهترین کار رو برات میکنه--همین الان هم از اینکارت توبه کن که خدا بهت رحم کنه

صلاحت رو خدا بهتر میدونه فکرنکن خودت بیشتر از خدا میدونی ،دلت رو بسپار به خودش بهترین کار رو برات می ...

آره واقعام همینطوره انگار دارم میرم به جنگ خدا

آره واقعام همینطوره انگار دارم میرم به جنگ خدا

آفرین درستش همینه نذار شیطان تورو بزاره جلوی خدا از خدا بخواه کمکت میکنه -مخصوصا امروز که بهترین روزخداست از امام زمانمون بخواه واسطه بشن و زندگیت رو درستش کنند