2777
2789

شوهرم بایک زن شوهر دار درارتباطه رفتم جای یک نفر که دعای قرانی میده چند مدل دعا داد تا اینجاش خوب بود با اون خانم دعواش افتاده دعای روز هفتم که امروز باشه رو گفت باید تو قبرستون دفن کنی برا جدایی هست که شوهرت از اون خانم جدا شه حالا میترسم نمیدونم چرا بااینکه خانم دعا ده ختنم مومنی بود وگفت دعا های من قرانی هست میترسم چکار کنم بچه ها 

یک دعاش سوزوندی بود کع سوزوندم که هوون روز دعوا اون خانم با شوهرم شروع شد حالا گفت بذا جدایی باید این دعا دفن کنی چکار کنم طور مدا اگر میدونین راهنمایی کنین

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ راهنمایی کنیم مثلا 

خب باید تو قبرستون دفن کنی دیگه تازه من شنیدم باید قبرستون کهنه باشه ینی مرده هاش واس ۴۰ ۵۰سال قبل باشن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

وای من ترسیدم 

ببین یه جا توی قبرستون دفن کن لااقل به قبر کسی نزدیک نباشه باعث عذاب طرف بشه 

وای بازم میترسم 

برو اومدی بگو چیکار کردی 🤦‍♀️🤧

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...