من کمتر از یک ساله گواهینامه گرفتم ولی خب تو خونمون هیچ ماشینی نبود که بخوام تمرین کنم ، پدرم هم کلا از رانندگی خوشش نمیاد الان یه هفته ای میشه که ماشین خریدم ولی اصلا نمیتونم روش تسلط داشته باشم من شنیدم اکثرا با پدر همسر یا برادرشون میرن تمرین ولی خونه ما هیچکی راننده نیست من چه خاکی تو سرم بریزم، به نظرتون چیکار کنم ترسم بریزه زودتر بتونم ماشین و بیرون ببرم؟ خسته شدم بخدا ، شدیدا تو خونمون به یه ماشین نیاز بود ، یه چند جلسه هم با مربی رفتما با ماشین خودم خیلی خوب بودم ولی اصلا تنهایی نمیتونم برم بیرون همش حس میکنم میزنم به جایی اووف😐💔 شما ها چقدر طول کشید قشنگ راه بیوفتین؟ چقدر تمرین کردین؟ بخدا میرم تو خیابون خانمای راننده رو میبینم اینقدر حسرت میخورم که با خودم میگم خاک تو سرت بس که بی عرضه ای
باورتون نمیشه تا یه جایی دیدم نمیتونم رانندگی کنم به این نتیجه رسیدم که یه شوهر کنم دست فرمونش خوب ب ...
وای نه بابا 😅شوهرا این روزا وقت ندارن بیان منو تورو بگردونن که ، مگه میخوای جت جنگی برونی؟آروم آروم رانندگی کن دیگه ، یک هفته ای راه میفتی، یک هفته نشد یک ماهه راه میفتی ...
منم مثل تو ترس داشتم اول ماشینو برداشتم رفتم یه کوچه بالاترمون و برگشتم. بعد رفتم فروشگاه نزدیکمون که تو خیابون اصلی بود و برگشتم. همینجوری کم کم شروع کردم تا بالاخره تونستم ترسمو بریزم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیمه نباشی ،مقصر باشی خرج خودتو که باید بدی هیچی خرج ماشین طرف رو هم باید بدی،،😅😅ولی جدای از شوخی بیمه کن خدایی نکرده بزنی به یکی بیچاره میشی.بیمه کن بعد نترس.. راحت رانندگی کن اصلا رانندگی ترس ندارن فقط از جای خلوت شروع کن یواش یواش برو جای شلوغ تر موفق باشی
چند تا خیابون باز اطراف خونتون رو نشون کن..صبح زود که خلوته برو مثلا نون چیزی بخر.با ماشین برو کم کم دستت راه میغته
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
[QUOTE=278424673]وای نه بابا 😅شوهرا این روزا وقت ندارن بیان منو تورو بگردونن که ، مگه میخوای جت جنگی برونی؟آروم آروم ...[/QUOTE سعی مو میکنم ایشالا تا سال قشنگ راه بیوفتم به حق پنج تن ال عبااااا😂💔