2777
2789
عنوان

خانومای راننده بیاین لطفا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 87 پست
یا خدا ۳ تا ماشین دمت گرم😂 💔

🥲😅همشون هم صفر بودن!یعنی اول صفر خریدیم من خط و خشی کردم از کار انداختم بعد فروختیم🤣🤣هردفعه شوهرم ماشین میخره باخودم میگم نهههه دیگه بااین ماشین خوب برخورد میکنم و مواظبش میشم، همون هفته ی ادل زااارررت گحد میزنم🤣😅همش هم تقصیر اون پارکینگ ناجورمونه یعنی همه ماشینا تو پارکینگ بیشتر سرشون بلامیاد 

وایی خوشبحالت چجوری خریدی؟ سرکار میری عزیزم؟ منم مثل تو ترس داشتم اول ماشینو برداشتم رفتم یه کوچه ب ...

نه اینقدر اصرار کردم به بابام که تو حداقل ماشین نداری برا من بگیر خسته شدم از آژانس و اسنپ اونم دیگه کوتاه اومد🥲 الانم هی سرکوفت میزنه اینم از ماشین حالا برو ببینم راننده میشی یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=278424673]وای نه بابا 😅شوهرا این روزا وقت ندارن بیان منو تورو بگردونن که ، مگه میخوای جت جنگ ...

راه میفتی نگران نباش،فقط اولین اصل برای رانتده شدن اینه که کم نیاری،هرگندی زدی استوار باش🤣

چند جلسه با مربی رفتن کمه باید آنقدر باهاش بری تا کاملا مسلط شی

من کاملا با نظر بعضی دوستان مخالفم که میگن وقتی هنوز ترس داری و مسلط نیستی بشین پشت فرمون و بزن اینور و اونور. باید انقدر با مربی بری تمرین تا به این باور برسی راننده حرفه ای هستی

ساعت سه ظهر تنها برو بيرون اروم اروم  اتفاقا من كنار دستم ميشينن ميترسيدم 😫

بابام با اینکه بلد نیس من فقط با خودم میبرمش که اگه تصادف شد یکی پیشم باشه با یارو دهن به دهن بشه😂😶

چند تا خیابون باز اطراف خونتون رو نشون کن..صبح زود که خلوته برو مثلا نون چیزی بخر.با ماشین برو کم کم ...

بدبختی اینه کنار خونمون یکسره کوچه تنگه افتضاحه😑😂

اگه تیپ پنج باشه خوب خریذی ولی دو خیلی گرون بهت دادن خیلیا  داخل سند یا برگ سبز نگاه کن تیپ چن ...

یه هفته پیش البته صندوقداره ها، گفتم یدفعه که راه افتادم حداقل جایی میریم یکم جا داشته باشه البته بازم خیلی تنگه😑

🥲😅همشون هم صفر بودن!یعنی اول صفر خریدیم من خط و خشی کردم از کار انداختم بعد فروختیم🤣🤣هردفعه شوهر ...

فقط میگم ماشالله به شوهرت 😂🤧 بخدا بابای من باشه زنده ام نمیزاره