من کمتر از یک ساله گواهینامه گرفتم ولی خب تو خونمون هیچ ماشینی نبود که بخوام تمرین کنم ، پدرم هم کلا از رانندگی خوشش نمیاد الان یه هفته ای میشه که ماشین خریدم ولی اصلا نمیتونم روش تسلط داشته باشم من شنیدم اکثرا با پدر همسر یا برادرشون میرن تمرین ولی خونه ما هیچکی راننده نیست من چه خاکی تو سرم بریزم، به نظرتون چیکار کنم ترسم بریزه زودتر بتونم ماشین و بیرون ببرم؟ خسته شدم بخدا ، شدیدا تو خونمون به یه ماشین نیاز بود ، یه چند جلسه هم با مربی رفتما با ماشین خودم خیلی خوب بودم ولی اصلا تنهایی نمیتونم برم بیرون همش حس میکنم میزنم به جایی اووف😐💔 شما ها چقدر طول کشید قشنگ راه بیوفتین؟ چقدر تمرین کردین؟ بخدا میرم تو خیابون خانمای راننده رو میبینم اینقدر حسرت میخورم که با خودم میگم خاک تو سرت بس که بی عرضه ای
🥲😅همشون هم صفر بودن!یعنی اول صفر خریدیم من خط و خشی کردم از کار انداختم بعد فروختیم🤣🤣هردفعه شوهرم ماشین میخره باخودم میگم نهههه دیگه بااین ماشین خوب برخورد میکنم و مواظبش میشم، همون هفته ی ادل زااارررت گحد میزنم🤣😅همش هم تقصیر اون پارکینگ ناجورمونه یعنی همه ماشینا تو پارکینگ بیشتر سرشون بلامیاد
وایی خوشبحالت چجوری خریدی؟ سرکار میری عزیزم؟ منم مثل تو ترس داشتم اول ماشینو برداشتم رفتم یه کوچه ب ...
نه اینقدر اصرار کردم به بابام که تو حداقل ماشین نداری برا من بگیر خسته شدم از آژانس و اسنپ اونم دیگه کوتاه اومد🥲 الانم هی سرکوفت میزنه اینم از ماشین حالا برو ببینم راننده میشی یا نه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند جلسه با مربی رفتن کمه باید آنقدر باهاش بری تا کاملا مسلط شی
من کاملا با نظر بعضی دوستان مخالفم که میگن وقتی هنوز ترس داری و مسلط نیستی بشین پشت فرمون و بزن اینور و اونور. باید انقدر با مربی بری تمرین تا به این باور برسی راننده حرفه ای هستی