2777
2789
عنوان

خانومای راننده بیاین لطفا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا باید تنهایی ماشینو برداری بری ،من چون همسرم هیچوقت خونه نبود و بابامم سرکاربود مجبور بودم خودم رانندگی کنم حتی اوایل بلد نبودم بندازم پارکینگ )پارکینگمون ناجوره یکم چون شیبش زیاده و قوس داره)یکی دوبار به همسایه گفتم انداخت پارکینگ بعد دیدم نمیشه خودم دست به کار شدم و تونستم ...حتی اوایل که تازه گواهی نامه گرفتم یه روز شوهرم زنگ زد گفت بیا دنبالم منم گفتم آخه رانندگی بلد نیستم چجور بیام ؟گفت لوس نشو پاشو بیا ببینم ...همینکه رانندگی کررم تا اونجا ترسم ریخت...فقط راه چارش مواجه شدن با ترساته

من با داداشم تمرین میکنم ولی خب هنو ۱۷ سالمع گواهینامع اینا ندارم  اصلن ترس ندارع  وقتی ...

من بیشتر رو ترمز تسلط ندارم، داخل شهرم که ماشالله اینقدر ترافیکه نمیتونم ماشین و آروم کنم تو ترافیک،  طبیعیه؟🥲

من بیشتر رو ترمز تسلط ندارم، داخل شهرم که ماشالله اینقدر ترافیکه نمیتونم ماشین و آروم کنم تو ترافیک، ...

خب با سرعت خیلی کم برونید کع بتونید ماشین رو تو دست داشتع باشین

یع چند وقت نیستم بای بع همتون....قلبیم فقط سنع وریر
من بیشتر رو ترمز تسلط ندارم، داخل شهرم که ماشالله اینقدر ترافیکه نمیتونم ماشین و آروم کنم تو ترافیک، ...

پیشنهاد میکنم الان عیده نری بیرون بهتره خیلی شلوغه 

بعد تو عید هم مسافر ها میان شهر بلد نیستن یهو ناغافل میپیچند مکافات 

البته من ۳ تاماشینو تاحالا زخمی زیلی کردما🥲باید روحیه ات رو بالا ببری کم نیاری ...ماشینت رو بیمه بدنه کن از هیچی نترس هرچی بشه بیمه میده، اول از جاهای خلوت شروع کن به جاهای شلوغ برو ،جاهای شلوغ رانندگی کنی حسابی راه میفتی ،منکه از اول ناچارا مجبور بودم برم جاهای شلوغ یعنی قشنگ رام انداخت

اتفاقا باید تنهایی ماشینو برداری بری ،من چون همسرم هیچوقت خونه نبود و بابامم سرکاربود مجبور بودم خود ...

باورتون نمیشه تا یه جایی دیدم نمیتونم رانندگی کنم به این نتیجه رسیدم که یه شوهر کنم دست فرمونش خوب باشه🤣

من ی ک‌وییک صفر خریذم تبدیلش کردم ب دور رنگ  آلانم۲۰۶دارم تو فکرم ۲۰۷بخرم پول ندارم ☹️

کوییک خوب بود؟ اکثرا سرزنشم میکنن چرا پراید نگرفتی تازه کاری برات بهتره، ولی با این گرونی ترسیدم اگه الان ۲۰۶ نخرم دیگه اصلا نتونم بخرمش