2777
2789
عنوان

جاری من دیگه شورش دراورده

1063 بازدید | 30 پست

بچه ها چرا جاری من اینقدر مثل شمع دور خانواده ی شوهر میگرده همش قربون صدقشون میره داعم مثل کلفتا تو دست و پاشون و براشون کار میکته و نظر میده همش ی جوری وانمود میکنه من دلسوز شمام  اینقدر ازشون تعریف میکنه و همش خود شیرینی همش بغلشون میکنه و مزه میپرونه واقعا این مشکل نداره به نظرتون یا کمبود احساس میکنم خودش خیلی کوچیک میکنم و یا ی حسین بهم میگه طبیعتش این جوریه من که موندم 

چرا برات مهمه؟خب هرکسی یجوری هست دیگه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کمبود احساس میکنم خودش خیلی کوچیک میکنم و یا ی حسین بهم میگه اینجای حرفت یعنی چی

یک حسی

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

ن عزیزم نصف جاریا اینطورن وای یادش افتادم اعصابم خراب شد😂😂😂جاری من ک همش بشون میگ مامان بابا

وایییی وقتی میره خونشون ی جوری بازیگری میکنه ک مثلا دلم گرفته حال ندارم بم توجه کنید ب یجا خیره میشه یعنی غمگینه اونموقع دوس دارم جرش بدم 

همش ب پدرشوهرم میگ بابا چای میخوای برات میریزم یا مثلا ب مادرشوهرم‌میگ وای مامان دلم سرخ کن میخواد مادرشوهرم هم بش داد بش گف بیا عزیزممممم😐🤲🏻