2777
2789
عنوان

چه جوری بگم برنخوره به کسی؟؟ کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 87 پست
نه منظورم اینه اگه از خانواده همسرشونن،خود همسرشون به فامیلاشون بگن که بچه ممکنه مریض شه لطفا نبوسنش ...

شوهرم میگه باشه ولی وقتی میریم میبینی چیزی به کسی نمیگه و فقط منو‌ حرص میده ، یه بار به یکی گفت نبوس مریض میشه طرف گفت بچه شیر مادر میخوره چیزیش نمیشه، به کارش ادامه داد 

عزیزم‌ من نمیگم که تا اخر عمرم اینجوری باشه، بالاخره بچه مبخواد بره مهد و مدرسه، من میگم یکم بزرگتر ...

نگاه کن عزیزم شما نمیتونی تا چندسال بچه رو دور نگهداری بعد ک بزرگتر شد بگی مامان اجتماعی باش چون تو اون چند سال دیگه این تنهایی میشه علاقه و اخلاقش و بلد نیست ارتباط بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما همگی همینجوری بزرگ شدیم 

وسواستون بیشتر از همه خودتون رو اذیت می‌کنه... با روانشناس صحبت کنید و حل کنید این موضوع رو 

بچه ی ساله رو همه دوست دارن... نمی‌تونن از دور براش بوسه بفرستن وقتی می‌دونن کرونا هم دیگه خیلی جدی نیست 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

خب نبر راحت تری چون هی بخوای حساسیت زیاد به خرج بدی هم از دست تو ناراحت میشن هم بچتون تا بزرگی از ...

محبت اون جمع اصلا مهم نیست، منم تا بزرگیش‌ که نمیخوام حساس باشم تا وقتی از اب و گل دربیاد 

بهشون بگه بچمو نبوسین هم تا ابد نه بخودش نه بچش نگاه هم نمی کنن من که باشم کسی اینطوری بهم بگه دیگه ...

دقیقا منم اگر کسی چنین رفتاری کنه حتی اگر بچه خواهرم باشه دیگه هیچ وقت سمت ش نمیرم و حسم بهش بد میشه

ما همگی همینجوری بزرگ شدیم  وسواستون بیشتر از همه خودتون رو اذیت می‌کنه... با روانشناس صحبت کن ...

اتفاقا میدونی ترس من از چیه؟؟ دو روزه دارم زنگ‌میزنم دکتر این قدر شلوغه از ویروس جدید که اصلا جواب نمیده، اینا منو میترسونه

محبت اون جمع اصلا مهم نیست، منم تا بزرگیش‌ که نمیخوام حساس باشم تا وقتی از اب و گل دربیاد 

اما تاثیری که رفتار شما الان روی بچه می‌ذاره چندسال دیگه با ده جلسه تراپی هم حل نمی‌شه.. بخونید راجع بهش 

چون رود که مجبور به پیمودن خویش است... آزاد و گرفتارم، آزاد و گرفتار //  در تلاش برای زیستن و امیدواری، در بی آبی، بی‌برقی، هوای آلوده و بیماری قلبی... 

اتفاقا میدونی ترس من از چیه؟؟ دو روزه دارم زنگ‌میزنم دکتر این قدر شلوغه از ویروس جدید که اصلا جواب ن ...

استارتر 

مگه ماها مریض نشدیم بچگی؟ این حساسیت (وسواس) هیچ نکته مثبتی داخلش نداره 

عزیزم من دست خودم نیست واقعا ، وسواس دارم یکم 

چون دست خودتون نیست می‌گم با روانشناس در ارتباط باشید که تاثیر منفی روی بچتون نذاره و زود حل بشه این موضوع ❤️ 

استارتر  مگه ماها مریض نشدیم بچگی؟ این حساسیت (وسواس) هیچ نکته مثبتی داخلش نداره

چرا مریض شدیم ، من خودم خیلی ضعیف بود بدنم زرتی میفتادم خب نمیخوام مریض بشه با سهل انگاری من