2777
2789
عنوان

چه جوری بگم برنخوره به کسی؟؟ کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 87 پست
به نظرم با این رفتارت بچه رو جامعه گریز مینی و‌از همه آدما داری دورش میکنی بعدا از این مدل بچه ها می ...

دقیقا.

تازه از خداتم باشه به بچت علاقه نشون بدن و بغلش کنن.

یه کاری نکن که هیچکی سمت بچت نیاد و از همین الان همه یه حس بد نسبت به خودت و بچت پیدا کنن.

لطفا نرمال باش.

اگه کسی خواست بقلش کنه اجازه بده ولی بگو:خیلی معذرت میخوام لطفا صورتشو بوس نکنید چون حساسیت داره و صورتش قرمز میشه.بازم عذرمیخوام که مجبورم این حرفو بزنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا جزام که نداریم عمه هم بلاخره اقوام درجه یکه بچه هم نوزاد نیست

بهشون بگه بچمو نبوسین هم تا ابد نه بخودش نه بچش نگاه هم نمی کنن من که باشم کسی اینطوری بهم بگه دیگه تمام حتی اگه نزدیکترینم باشه ایشون اگر نرن خودشون راحت ترن 

کی گفته دستاشونو نمیشورن دیگه چرکولی ترین ادمم دستشویی میره دستاشو میشوره شما بچه تو میخوای سلفون ...

اینجور افراد که انقد حساسن باید بچشونو بذار تو حباب که ‌کسی نزدیکش نشه🤣🤣🤣🤣

دقیقا. تازه از خداتم باشه به بچت علاقه نشون بدن و بغلش کنن. یه کاری نکن که هیچکی سمت بچت نیاد و از ...

واقعا از خداااام نیست، دلم میخواد اصلا کسی سمتش نیاد تا بزرگتر بشه ، کلا از اینایی که یه بچه میبینن میچسبن بهش بیزارم و جایی هم که میخوام برم همین طوری هستن

ببین اگه بخوای از بقیه دور نگهش داری بچت ارتباط گرفتنو یاد نمیگیره در اینده تنها میمونه و اینکه اکثر ...

دقیقا دوستم برای بچه ی اولش خیلی حساس بود .بوسش نکنید .بچم صورتش جوش میزنه .بغلش نکنید بو میگیره.نمیدونم نمیبرتش بیرون هوا سرده یا هوا گرمه.طفلی بچه همش مریض بود .

الان برا دومی بیخیااال شده میگه نمیخام دیگه حساس باشم.بخدا اینقد بدنش مواقمه ماشالله بهش

فک کنم تحمل😊 دختر منم یک ساله س و هر جا میرم حتی غریبه ها تمایل دارن برش دارن ،شما که مهمونی فامیلی ...

بحث اذیت نیست عزیزم، من از این که هی بخواد بغل بغل بشه بدم میاد 

شما زن داداشت بگه بچمو نبوس بهت بر نمی خوره؟

نه منظورم اینه اگه از خانواده همسرشونن،خود همسرشون به فامیلاشون بگن که بچه ممکنه مریض شه لطفا نبوسنش.خب معمولا عروس اگه بگه حالت خوشی نداره.

اینجور افراد که انقد حساسن باید بچشونو بذار تو حباب که ‌کسی نزدیکش نشه🤣🤣🤣🤣

میگم سلفون بپیچ اتکتم بزن روش دونت تاچ مای بیبی🫥

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
واقعا از خداااام نیست، دلم میخواد اصلا کسی سمتش نیاد تا بزرگتر بشه ، کلا از اینایی که یه بچه میبینن ...

اگه اینجوریه نرو.

منم وقتی بچم۸ماهه بود یه مهمونی دعوت شدم که دفه اول بود اون افراد رو میدیدم.

به محض اینکه وارد باغ شدیم ینفر اومد بچمو ازم گرفت برد و هی دست به دستش میکردن و ذوق میکردن و میگفتن ما خیلی بچه دوست داریم و.....

و من اصلا نمیتونستم چیزی بگم.البته من حساس نیستم و خوشحالم بودم که بچمو نگه میدارن🤣🤣🤣🙈🙈🙈