2777
2789
عنوان

چه جوری بگم برنخوره به کسی؟؟ کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما پیگیر باشین من خودمم وسواس دارم دقیقا درکتون میکنم ولی هیچ وقت دوست ندارم بچم هم وسواس بگیره&nb ...

من دیگه رد دادم، هرجا میخوام برم دیوونه میشم، همش یه اضرابی باهامه ، کل کارهای خونه با خودمه چون دوست ندارم شوهرم کمکم کنه

شما هم بچه دارین؟ هنوز خرید هاتون رو ضدعفونی میکنین؟؟

نه عزیزم مجردم من وسواس رو چیزایی مثل نجس و تمیز بودن(دستشویی میرم پامو تا بالا میشورم)، هر جایی نمیتونم غذا بخورم،چوب کبریت بدم میاد دست نمیزنم ،اگر چیزی بشورم هزاربار آب میکشم،حمام میرم ده بار خودمو آب میکشم و...

من دیگه رد دادم، هرجا میخوام برم دیوونه میشم، همش یه اضرابی باهامه ، کل کارهای خونه با خودمه چون دوس ...

منم بیشتر کارا با خودمه چون بدم میاد ولی عزیزم از هر چی بترسی بدتر جذبت میشه باور کن بچه ای وجود نداره ک تو کودکی مریض نشده باشه ببرش اول ک مریض نمیشه دوما اگر خدایی نکرده مریض شد درد بی درمان ک نیست میبری دکتر

نه عزیزم مجردم من وسواس رو چیزایی مثل نجس و تمیز بودن(دستشویی میرم پامو تا بالا میشورم)، هر جایی نمی ...

اهااااا ببین من به جایی رسیدم که شوهرم بهم میگه تو عالم رو کثیف میدونی مگه این که خلافش بهت ثابت بشه، یعنی من مرگمه یکی بیاد خونم ، با لباس بیرونش بشینه رو مبل ، یا بخواد بره اتاق خ‌واب ، همش حس میکنم کلی میکروب و ویروس هست ، دیگه دلم برنمیداره با لباس تو خونه ای بشینم روی اون مبل 

منم بیشتر کارا با خودمه چون بدم میاد ولی عزیزم از هر چی بترسی بدتر جذبت میشه باور کن بچه ای وجود ندا ...

همه ی این مشکلات من به خاطر یه شخصی هست که خیلی حرف شنوی دارم ازش، من مثلا بخوام هم یه کاری رو انجام ندم مجبورم میکنه، مثلا فردا بچه رو بیارم از مهمونی حتما باید حمام برده بشه 

اهااااا ببین من به جایی رسیدم که شوهرم بهم میگه تو عالم رو کثیف میدونی مگه این که خلافش بهت ثابت بشه ...

خب عزیزم از همین چیزا شروع کن از الان بگو من هر ماه ی وسواسمو میزارم کنار از اونایی هم شروع کن ک کمتر روش حساسی اولش سخت هست ولی عادت میکنی میتونی ی دفترچه بزاری هر بار ک وسواس گرفتی و کنترل نتونستی کنی ی تیک قرمز بزنی هر بارم ک تونستی کنترل کنی ی تیک سبز بعد بگی  مثلا اگر تیک سبزام تو این ماه از تیک قرمزا صدتا بیشتر بود میرم فلان چیزو میخرم یا میرم فلان جا(ی کار یا ی چیزی ک دوست داری)بعد ماه بعد بکنی ۲۰۰ تا همینجور پیش بری تا از سرت بیوفته منم میخوام همینکار کنم فقط با خودت صادق باش تو تیک زدن

همه ی این مشکلات من به خاطر یه شخصی هست که خیلی حرف شنوی دارم ازش، من مثلا بخوام هم یه کاری رو انجام ...

نیازی نیست بهش بگین دارین میرین بیرون ب هرحال شما الان خودت خانم ی خونه ای و مادری پس باید مستقل باشی اصلا نیازی نیست کسی از زندگیت با خبر باشه حتی اگر مادرت هست کم کم دست ش رو کوتاه کن تو این موارد