2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13672 بازدید | 384 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسیله شکستن رو ملاک نگیرید من میگم وقتی من باهاش قهر میکردم همه کار میکرد میومد در مدرسم حتی چیزارو ...

بازم درست نیست وقتی قهر میکردی باید با آرامش مشکل را حل میکرد بزار رک بهت بگم عزیزم این جمله را آویزه گوشت کن چرا اینقدر راحت خونشون میرفتی بهش اجازه می‌دادی بهت دست بزنه این کار باعث دو چیز میشه اول اینکه اون پسر سیر میشه از داشتنت تو نزاشتی برای اینکه حتی دستت را بگیره تشنه بمونه تا روزی که محرمش بشی دوم اینکه خیلی از پسرا خودش هزارتا کار میکنن ولی موقع ازدواج دختر آفتاب مهتاب ندیده می‌خوان با خودشون میگن این دختری که راحت اومد خونمون چه تضمینی هست خونه کس دیگه نرفته

[QUOTE=278416455]درگیر اعتیاد چرا؟ درگیر هم بشه چرا باید اینکارو کنه؟ دوست پسر دوستم باهاش خیلی خوب بود از وقتی افتاد رو مواد رفتاراش به شدت نوسان داشت همشم به دوستم میگفت ما به درد هم نمیخوریم، حالا این یه فرضیه ست خیلی جدی نگیر 

باشه منتظرم

ببین خیلی جلو دس وپاش بودی اصلا نمیزاری اون بیاد سمتت .عشق مسولیت میارعه چرا اون مسولیت پذیر نیست درمقابل دختریک عاشقش کردهه

اندوه کسی را نکشت.اما ماراازهمه چی تهی ساخت...💔
بازم درست نیست وقتی قهر میکردی باید با آرامش مشکل را حل میکرد بزار رک بهت بگم عزیزم این جمله را آویز ...

ببین ما دیگه نامزد بودیم بعد اون نمیزاشت من برم هیچ جوره قبول نمیکرد بعد این چیزا براش اهمیتی نداشت چندبار اومد خواستگاریم چندبار مامانش زنگ زد اگه منو نمیدید دیوونه میشد میگفت اگه قبول نکنن میام میبرمت تا این تابستون هم زنگ میزد میگفت دارم چیزا وسیله خونه میخرم برا خودمون

ببین ما دیگه نامزد بودیم بعد اون نمیزاشت من برم هیچ جوره قبول نمیکرد بعد این چیزا براش اهمیتی نداشت ...

توکل بخدا امام زمان امروز عیدی بهت بده گلم خدا بزرگه غصه نخور به خودت برس خودزنی نکن بخند زندگی روزای خوش برات زیاد داره 💙💙

من دیگه منتظرم تا خودش بیاد 

یادته گفتی  اوایلش  محلش نمیدادی و مهم نبود برات چقدر پیگیرت بودهه؟اماالان چون زیاد هستی چون التماسش میکنی سرد شدهه باهات الانم بشو مث سابق

اندوه کسی را نکشت.اما ماراازهمه چی تهی ساخت...💔