2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13672 بازدید | 384 پست

عزیزم درکت میکنم

چه عشق قشنگی داشتین و دارین و خواهید داشت😍😍😍

من به عشقم رسیدم دعا میکنم تو هم برسی عزیزم هرروز زیارت عاشورا بخون 

چله بردار (کاری ک من کردم)البته من ساب هم گوش میدادم  

واینکه حتما حتما حتما طلسم رو هم باطل کن ببین هرچقدر ک مبلغش میشه یه جا معتبر برو باطل کن(خودم تجربش رو داشتم خیلیییی سخته)

خوشبخت باشی عزیزدلم کنار عشقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل داستانتو خوندم...شاید امیر قسمتت نیست شاید خدا برات یه زندگی و داستان قشنگتر رو در نظر داره اخه ...

دعام کن ب هم برسیم هرطوری باشه من قبولش دارم من فقط اونو میخوام ایشالا مشکلمون حل شه دعام کن

پس چیکار کنم چرا؟

این دفعه برگشت جدید باهاش صحبت کن 

حدو حدودش رو هم مشخص کن  و یک جدی باش . 

اگه خواست میمونه اگرم نه که دیگه هیچ 

ایشالا هرچی صلاحه و مصلحته پیش بیاد برات و 

گاهی ادم باوجود تلاش های زیادش به اون چیزی که میخواد نمیرسه و خب شاید خدا حکمتی از این کارش داره . 

الان بهش پیام دادم پیاممو نخونده هنوز دعا کنید برام اشتی کنیم دعا کنید باهم ازدواج کنیم شب و روزم شد ...

دختر خوب کامل درکت کردم یه زمانی منم تجربه مشابهی داشتم دل ب تقدیر خدا بده عزیزم آروم باش بگو خدایا هرچی صلاحمه پیش بیار اگه باهاش خوشبخت میشم بهش برسم عزیزم آدما از دور زیبا هستن حرفهای خوب میزنن ولی زیر یه سقف بری خیلی آدم میخواد همینجور بمونه یه درصد ب آینده فکر کن با دوتا بچه آیا امیر همینجور بازم دوستت داره یا نه اخلاق خوب چقدر داره آیا مرد زندگی هست زندگی فقط چند تا کلمه عاشقانه نیست خیلی پیچیده ست همین اخلاق تند و وسیله شکستن بعدها برات میشه دردسر من برات دعا میکنم خدا کمکت کنه خوشبخت بشی گلم💙

اینکه گفتی مقصر خودشه اتفاقا بنظرم مقر اون پسرس...

من نمیدونم چیکار کنم هرکاری باشه میکنم فقط مثل اول شیم از اشتی کردن ک میکنه ولی زنگ و پیام نمیده فقط من زنگ میزنم یا بیرون نمیریم 

اینکه گفتی مقصر خودشه اتفاقا بنظرم مقر اون پسرس...

۱۰۰درصد 

اما بنظرت چرا پسره اینقدر راحت میره و میاد 

چون دختره بهش رو داده و هردفعه راحت قبولش کرده 

وگرنه اگر پسره رو میترسوند و اگر پسره واقعا دوسش داشت هی راحت ول نمیکنه و بره چون باخودش میگه اگه برم دیگه ۱۰۰درصد قیدمو میزنه اما دختره پسره رو به چنین باوری رسونده که هردفعه رهاش و کنه و بعد برگرده راحت قبولش میکنه