2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13672 بازدید | 384 پست

گفتم جوری پیام بدم که اگه منو فراموش کرده بود احساسم نابود نشه برا همین خودمو بجای همون دوستم جا زدم و بهش پیام دادم به هزار بدبختی شمارشو برام فرستاد که تو واتساپ چیزی بهش بگم 

منم رفتم واتساپ دیدم عکس پروفایلش خودشه منم ی زنگ زدم تو واتساپ بعد قطعش کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عکس نفرستادم گفتم ی چیزی ازم بپرس که ثابت بشه خودمم گفت اون بار داداشتم ی چیزی انداخت تو حیاطتون چی بود؟( یبار فقط من تو خونه بودم ب بهانه اینکه منو ببینه ب داداشش گفت برو توپتو بنداز تو حیاطشون تا بیاد دم در بدش بهت من ببینمت) منم گفتم داداشت توپشو انداخته گفت باورم نمیشه خودتییییی

گفت تا الان کجا بودییی الان خونتون کجاست منم ادرس دادم گفتم اینجاییم گفت میای باهم باشیم گفتم ن من اهل این چیزا نیستم گفت ما دیگه نامزدیم خیلی غلط میکنی از این حرفا بزنی غلط میکنی بگی ن ( یکمی خشن بود فقط حرف حرف خودش بود ) هزارتا ابراز علاقه کرد همش عکس میفرستاد سوال میپرسید 

چند روز باهم چت کردیم که من رفتم مدرسه ۱۶ سالم بود از اونور گفت هیچ نمیای ببینمت گفتم بیا گفت ۲۰ دقیقه دیگه اونجام برا اولین بار اومد سراغم 

ی ماشین پژو ی پسر خوشتییییپ با موهای قشنگ جلوم وایساد 

من ی دختر ک با ماسک بودم با لباس مدرسه با کفشایی که بزور پول جور کرده بودم برا مدرسم بخرم زیاد جالب نبودن 

برقا اومدن...سوار ماشین شدم با خجالت زیاد همش نگاه گوشیم میکردم دیدم نگام کرد ی ذوق خییلیییییی چیزی تو چشاش بود میگفت باورم نمیشه خودتی یعنیییی این تویی کنارمی باورم نمیشهههه

انتظار داشتم تا خونه برسونم ولی دیدم دور زد برگشت گفتم کجااااا گفت به این زودی میخای بری منم خیلیییی ترسیده بودم گفتم توروخدا امیر گفت میخام ببرمت خونمون منم گفتم نننننن توروخدا