2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13670 بازدید | 384 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا ۱۵ ساله شدم کم کم داشت تابستون میرسید و موقع رفتن ما بود ولی من نمیتونستم ازش دل بکنم هرشب تو پارک بودیم میدیدمش هرشب ی نگاه خیلی معنا داری بهم میکرد ولی هیچی نمیگفتیم 

خیلییی بی پولی بده خیلیی 

ما هم رفتیم ی منطقه دیگه ولی نزدیک همون منطقه قبلی باز زمستون شد و منو دوستام رفتیم همون پارک محله قبلی که همیشه میرفتیم و من دیدم دقیقه موقعی که من رد شدم اونم با ماشین رد شد خدا خواست که من اون موقع ببینمش ولی نمیدونم اون منو دید یا ن 

با قرض تونستم ی گوشی دست دوم جور کنم به بهانه کلاس انلاین دیگه از خونه دومی هم رفتیم صاحب خونه خونشو ...

خب امان از بی پولی فقز نداری 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

رفتم اینستا بهش پیام دادم دیدم سین نکرد منم پیاممو پاک کردم و دیگه تا چند ماه بهش پیام ندادم اینجا ۱۶ ساله شدم و همش تو فکر اون هربار میخواستم بهش پیام بدم فکر میکردم اون منو فراموش کرده