2777
2789
عنوان

دلم گرفته

145 بازدید | 15 پست

نمیدونم چرا دلم گرفته  اخه  فکر میکنم که  تو دنیا نمیتونم چیزی رو بدست بیارم دلم عشق ، ماشین و خونه میخواست ولی هیچی ندارم . حس میکنم آدم ساده از ای هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لنگه منی امشبم نشستم گریه میکنم چون رشته منو هیچجا نمیخان

من شاغلم  دلم عشق میخواد که نیست حس میکنم پسرها خیلی راحت تر هستند.  تا دخترها   چون اونها  راحت  ول میکنن

اخی،هر چی از ته دلت بخوای بهش می‌رسی ولی باید باور داشته باشی،تو دلت بیشتر خوشی میخواد ب نظرم

جالبه حرفت من اعتقادی به اینکه از ته دل بخوای ندارم . ولی چرا استدلال میکنی که تو دلت بیشتر خوشی میخواد یجورایی داری درست هم میگی

بجو شغلت چیه و کدوم شهری بهت بگم از کجا پیدا کنی

ربطی نداره که تو بفهمی شغل من چیه یا کجا هستم فقط بستگی به این داره که تو با چ آدمهایی در طول روز برخورد کنی فرقی نمیکنه؟ کجا چ آدمهایی به پست تو بخورند مهمه که من شغلم جوریه که تویه اتاق هستم کسی هم نمی بینم

ربطی نداره که تو بفهمی شغل من چیه یا کجا هستم فقط بستگی به این داره که تو با چ آدمهایی در طول روز بر ...

😏شاید فرق میکنه که پرسیدم

تو اخلاق نداری ولی دوس داشتم تجربمو بگم

برو تو لینکدین همه تحصیل کرده و ادم حسابین و دنیال یکی مثل خودشونن چون نمیتونن تو کوچه خیابون اشنا شن

ربط کدوم شهر بودنتم اینه که اگه تهران باشی راحت تر میتونی اشنا شی چون مورد زیاده

موفق باشی😊

جالبه حرفت من اعتقادی به اینکه از ته دل بخوای ندارم . ولی چرا استدلال میکنی که تو دلت بیشتر خوشی میخ ...

خوب من خودم اعتقاد دارم برام میشه ،تا اعتقاد نداشته باشی نمیشه البته تلاش هم میخواد 

میگی دلت گرفته دلت بهانه گیرشده،چندتا چیز میخوای نمیدونی هم دقیقا چی میخوای  آدم ها وقتی کلافه میشن  و نا امید،ارامششون از دست میدن غصه میاد سراغشون ،حالا ممکن اینا را هم بدست بیاری ولی باز آرامش پیدا نکنی