2777
2789

میدونین باید یه اخلاق بد یا یه عادت بد رو ترک کنید! 

یا یه نفرو که سال هاست نبخشیدین ببخشین! 

باهرکس قهرین آشتی کنین! 

یه مغز تکونی هم واسه خودتون بکنین

چیکارمیشه همراه با خونه تکونی یه کارهم واسه خودمون بکنیم اینجوری عالی میشه

بیاین بگین تاحالا همچین کاری کردین؟ 

یا اگه دوس دارین بگین چه کاری و میخاین ترک کنین یا چه کاری و بکنین؟ 

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

من از پارسال تا الان ازهیچکس توقع ندارم

دیگه کسی برام مهم نیس که زود دلم بشکنه

هرکسی تاوقتی هست میخام

هرکسی بخاد بره میگم هری

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میشد تنبلی مو بزارم کنار عالی میشد تاپیک آخرم دوست داشتید نظر بدید 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

مثلا میگی کسی که بدون اجازه من پیج زده عکسموو گذاشته یدونه معذرت خواهی هم نکرده ببخشمش؟ عمرا 

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

به نام خدا 

میخوام همین چند نفری هم که دورم هستن هم کات کنم باهاشون

لیاقت ندارن باهاشون سلام علیک کنم 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
نکردم و نمیکنم

چرا؟ 

مثلا بیا امثال رو مهربون باش بیشتر بخند

نه خونه تگونی کردم نه خودمو تغییری دادم

ازهمین الان شروع کن

دوس دارم صبورترباشم ولی هروقت تصمبم بهش میگزرم دودیقه بعد کاسه صبرم لبریزمیشه🤣

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

رابطمو بایکی قطع کردم چون حس کردم نیازی ندارم تو زندگیم باشه تا الانم ک دوسال گذشته نظرم تغییری نکرده پس نیازی نمیبینم برم دست بوسیش

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
اگه میشد تنبلی مو بزارم کنار عالی میشد تاپیک آخرم دوست داشتید نظر بدید 

خاسته باشی میشه سعی کن همه کارهاتو بگی به 5دیقه انجام میدم هر کاری و بگو 5دیقه تموم میکنم این یه راز. واسه تنبل هاس

مثلا میگی کسی که بدون اجازه من پیج زده عکسموو گذاشته یدونه معذرت خواهی هم نکرده ببخشمش؟ عمرا 

اگه حالتو بد میکنه فراموشش کن نمیبخشیش هم از یادت ببر