2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبید؟ درباره ی آرش قلوبی تو یک تاپیک به یکی از دوستان گفته بودید،کارشون چه طوره شما گفتی ...

کارش عالیه . پزشکی بسیار بسیار عاااالی با علم به روز و آپدیت . اگر اون رو انتخاب کردی به هیچ پزشک دیگه ای فکر نکن 

اگر اومدی رضوی منو صدا کن ببینمت 

راستش تا بحال یکی دوتا دکتر عوض کردیم ، برای بابام میخوام،اوایل اسفند سال قبل رو رگ اصلی قلبشون سکته کردن،بردیم بیمارستان رضوی اون موقع شیفت دکتر عرفان زاده بود و ایشون برا بابا آنژیو کردن ولی بعدش من حس کردم بهتره دکتر رو عوض کنیم،چون خیلی حساسم رو سلامتی پدر و مادرم...

بعدش باز دکتر سجادی و ... خلاصه اومدم اینجا یه نگاهی انداختم و اتفاقی کامنت شمارو دیدم ...

امیدوارم این دکتر اونقدر خوب باشه که دیگه عوضشون نکنیم ..

من رو حساب حرف شما از ایشون وقت هم گرفتم برای پنجم اردیبهشت ... فامیلتون چیه عزیزم؟ تو بیمارستان رضوی پرستار هستید؟

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot