2777
2789

خانواده شوهرمو میگم.

یه سری رفتاراشون خیلی حال بهم زنه.😷

قشنگ سیاست به خرج میدن.

آدمو خر فرض میکنن بعدم میگن نمیخواستیم دخالت کنیم.😒

هرررررچی‌ محبت میکنم و سعی میکنم صمیمی باشم‌باهاشون،درنهایت تو‌ جبههٔ یه عده‌ دیگه هستن که عزیزترن براشون.

محبتاشون الکیه، احوالپرسی هاشون دروغکیه😟 تا زمانی که از بابای من بهشون منفعت و پول میرسید من توی همه‌مراسمای کوفتیشون بودم.

اما الآن دیگه خودشون یه اکیپ شدن کثافتا😞

کارد بزنن خونم در نمیاد😣😣😣😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلشون نده برای چی محبت میکنی  رفت و امدتو قط کن از هر پنج تا مهمونی یکیشو برو

با من باشه اصلا نمیخوام‌برم خونشون.انقدر تابلو عاشق جاریم و بچش هستن،بعد میگن نهههههه عاشق بچه تو‌هستیم.کثافتای دورو.کم مونده عروس عزیزشونو سرویس بهداشتی هم ببرن حال بهم‌زنا.

انقدرم فرق میذارن آخه؟😞😣

با من باشه اصلا نمیخوام‌برم خونشون.انقدر تابلو عاشق جاریم و بچش هستن،بعد میگن نهههههه عاشق بچه تو‌هس ...

همون بهتر اونو محل بدن با اون رفت و امد کنن 

تو خودتو کلا جدا کن به خودتو بچت برس به خورد و خوراک برس تفریح برو بزار بسوزن😎

چرا علاقه داری با آدمای پوچ و ریا کار و بی احساس دوستی کنی برو دنبال یه دوست واقعی که در نداری و مشک ...

چون فکر میکردم آدمن.بخدا غریبه پرستن. وقتی بابام خدمتشونو میکرد، پول میخواستن یا جایی کارشون گیر میکرد کمکشون میکرد،منم عزیز بودم.

توی خونه بابام‌چریدن پروار شدن الان نوبت عروس بعدیه. همهٔ کاراشو‌میکنن،مهمونیاش میرن کمک،زایمانش اولین نفر رفتن بیمارستان ولی واسه من خواهرشوهرام نیومدن.واسه بچش کمک میکنن و‌رسما خدمتشو‌میکنن، ولی واسه من که خیر سرم فامیلشونم هستم هیچییییی،عین مهمون میان و‌میرن تازه یهدمنتم میذارن که اومدن.

چون فکر میکردم آدمن.بخدا غریبه پرستن. وقتی بابام خدمتشونو میکرد، پول میخواستن یا جایی کارشون گیر میک ...

فدای سرت مگه چند سال میخواهیم زنده باشیم زندگی کنیم بهتر واسه تو که شناختیشون اصلا حتی ارزش ناراحتیت رو هم ندارن

بخند تا دنیا به روت بخده  
همون بهتر اونو محل بدن با اون رفت و امد کنن  تو خودتو کلا جدا کن به خودتو بچت برس به خورد و خو ...

من زیاد نمیرم اصلا.ماهی یبار به زوووور و دعوا، یا مراسم خاصی باشه میرم. ولی وااااقعا غصه میخورم میبینم انقدرررررر تنهام...

به شدت برادرشوهرام جلوی بچه من،بچه اونو تحویل میگیرن،درحالیکه بچه اون هنوز هیچی‌حالیش نیس ولی بچه من قشنگ تبعیض رو‌میفهمه.

بخاطر اینم دلم ازشون پره😒😞

فدای سرت مگه چند سال میخواهیم زنده باشیم زندگی کنیم بهتر واسه تو که شناختیشون اصلا حتی ارزش ناراحتیت ...

امشب یه چیز جدید از خواهرشوهرم شنیدم و کلی عصبانیم ولی کلمه ای به همسرم اعتراض نکردم،ولی به خواهرشوهرم حرفامو پشت تلفن زدم.اونم قشنگ فهمید بهم برخورده،کثافت دورو😤

امشب یه چیز جدید از خواهرشوهرم شنیدم و کلی عصبانیم ولی کلمه ای به همسرم اعتراض نکردم،ولی به خواهرشوه ...

خوب کاری کردی به روشن بیار که فکر نکن نمی‌فهمی بعد هم ازشون دوری کن که فکر نکنن نیازمند محبتشونی

و اصلا منتشونو سر شوهرت نزار که شوهرت ازت سرد نشه

بخند تا دنیا به روت بخده  
خوب کاری کردی به روشن بیار که فکر نکن نمی‌فهمی بعد هم ازشون دوری کن که فکر نکنن نیازمند محبتشونی و ...

نه دیگه، کلا نه دعوت میکنم نه هر دقیقه میرم خونشون.شوهرمم ازشون شاکیه،همه جا میرن،خونه ما با کلی ناز میان.

منم دیگه دعوت رو تعطیل کردم.عین جاریای بزرگترم رفتار میکنم از این به بعد.