2777
2789
عنوان

چجوری باهاش دوست بشم؟

561 بازدید | 5 پست

اینو اول بگم که خودمم دخترم بعد اونم دختره من میخوام فقط باهاش رفیق بشم دوست صمیمی چیزه دیگه نه 

یه دختره هست تو دانشگاه من خیلی ازش خوشم میاد میخوام با اون رفیق شم ولی کلا واحدامون کلاسامون استادامون متفاوته بعد دوست مشترک اینام نداریم من چجوری باهاش دوست شم میترسم فکر کنم همجنس بازی چیزیم برم بگم میخوام دوست شیم آیدی اینیستاتو میتونم داشته باشم؟

یه وقت دیدی یه جانشسته برو کنارش 

بعد بگو فلان لباست وسیله ت چه خوشگله 

دیگه سر حرفو باز کن از سلیقه ش تعریف کن 

بعدم بگو اگر اشکال نداره ایدی اینستایی چیزی ازت داشته باشم خیلی خوشحال شدم از اشناییت و فلان 

بعد کم کمدوست میشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجورم بگی فک می‌کنه از طرف پسری چیزی اومدی فک کنم

پس چیکار کنم سر صحبت باز نمیشه اونا یه اکیپ دیگه دارن ما یه اکیپ دیگه کلا دوست مشترک نیست باهم خیلی با فاصله اونا وایمیسیم تو حیاط  

یه وقت دیدی یه جانشسته برو کنارش  بعد بگو فلان لباست وسیله ت چه خوشگله  دیگه سر حرفو باز ...

کلا تنها نمیشهبا دوستاش وایمیسن منم نمیتونم برم پیش اون همه ادم بگم فلان چیز قشنگه یا خودت قشنگی مستقیم به نظرت بگم؟