بچه ها من کنکور اولم چیززیادی نخوندم و خب گند زدم کنکور دی ماه خوندم امادرست و دقیق نخوندم و بازم گندزدم اما خب از قبلیه بهترشد تجربیم پزشکی میخوام حس میکنم صدمو دارم میذارم ولی باز ازمونارو خراب میکنم نمیدونم چی کنم
کل زندگیمو بسنده کردم به دو حرف ۱:شانس مال کسیه ک تا اخرین لحظه تلاش میکنه۲:پایان همه چیز خوبه اگر پایان چیزی بدشد نگرانش نباش چون اون پایانش نیست😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره تیر بود درگیر فضای مجازی و پسرا شدم نخوندم الکی الکی خسته بودم میدونی چی میگم؟ من همش خوندم و تست کارکردم اما خب اگر از اول حساب شده و با برنامه میخوندم قبول بودم اونم رتبه برتر همش سر فیزیک ریاضی کم کاری کردم و نخوندم
کل زندگیمو بسنده کردم به دو حرف ۱:شانس مال کسیه ک تا اخرین لحظه تلاش میکنه۲:پایان همه چیز خوبه اگر پایان چیزی بدشد نگرانش نباش چون اون پایانش نیست😁
کنکور دی ماه یک ماه با مشاور اشناشده بودم کم کم داشتم پیشرفت میکردم اشتباه کنکور دی ماهم این بود ک گفتم تایم کمه فقط مبحثایی رو بخونم ک سوال زیادمیاد هرسال ازش هر قاطی پاتی خوندم تست کم کارکردم اصن گندزدم کنکورو