2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین یکم حال همو خوب کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 43 پست
من مثل جغدم خخخ 

😂😂جغد شبا بیدارمیمونه روزا نیس ک 

کل زندگیمو بسنده کردم به دو حرف  ۱:شانس مال کسیه ک تا اخرین لحظه تلاش میکنه۲:پایان همه چیز خوبه اگر پایان چیزی بدشد نگرانش نباش چون اون پایانش نیست😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکور اولت امسال بود؟؟

اره تیر بود درگیر فضای مجازی و پسرا شدم نخوندم الکی الکی خسته بودم میدونی چی میگم؟ من همش خوندم و تست کارکردم اما خب اگر از اول حساب شده و با برنامه میخوندم قبول بودم اونم رتبه برتر همش سر فیزیک ریاضی کم کاری کردم و نخوندم

کل زندگیمو بسنده کردم به دو حرف  ۱:شانس مال کسیه ک تا اخرین لحظه تلاش میکنه۲:پایان همه چیز خوبه اگر پایان چیزی بدشد نگرانش نباش چون اون پایانش نیست😁

کنکور دی ماه یک ماه با مشاور اشناشده بودم کم کم داشتم پیشرفت میکردم اشتباه کنکور دی ماهم این بود ک گفتم تایم کمه فقط مبحثایی رو بخونم ک سوال زیادمیاد هرسال ازش هر قاطی پاتی خوندم تست کم کارکردم اصن گندزدم کنکورو

خب من وقتی میخوام درس بخونم ساعت ۳ شب بیدار میشم😉✌️

خب تا چندبیدارمیمونی این مهمه😂😂

بازنمیشه برام من خودم مشاور دارم کلی هم پول دادم خدایی راضیم خیلی نقص هام برطرف شده ولی خب بازم ی ت ...

عزیزم کانال تلگرام حتما نگا کن حتمااااااااا این آقا خیلی کار بلده

https://t.me/+LKHXzeVsknAzZjQ0

خب من وقتی میخوام درس بخونم ساعت ۳ شب بیدار میشم😉✌️

ولی خب هرکس پتانسیل خودشو داره اما میگم چون تایم کمی مونده حساب شده باید عمل کرد

عزیزم کانال تلگرام حتما نگا کن حتمااااااااا این آقا خیلی کار بلده https://t.me/+LKHXzeVsknAzZjQ0

عزیز دل تلگرام ندارم 

۹ شب بعدش

نمیدونم ولی میگم سخت نگیر حساب شده عمل کن بزار خسته نشی 

از این هفته روزی ۱۵ ساعت بخونی  مغزتم خوب باشه یعنی یه چیزیو یبار بخونی دیگه تا اخر عمر یادت ب ...

بستگی به خوندنتم داره.پایت چطوره؟ ولی بتونی اینقدر بخونی چرا ک نه میتونی رتبه خوبی بیاری عزیزم.سال اولتونه شما؟