2777
2789
عنوان

خانواده همسرم فردا ناهار بی خبرمیان خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 53 پست
همین الان زنگ بزن بگو من تا۱.۵_۱۱طول میکشه برسم خونه.شام بیاید.... هم مشکل الانت حل میشه.هم یاد ویگ ...

دوس ندارم بهشون زنگ بزنم

از داداششون پرسیدن زنت شیفتع گفته اره

۴ بار زنگ زدن داداششون 

نمیتونستن ی زنگ ب من بزنم

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا حالیشون نیست شوهرتم سرش نمیشه تو تا صبح شیفت هستی و خسته ای میای؟؟!!

از عصره ده بار زنگ زده عزیزم عزیزم برام میکنه

خانوادش میان من شدم عزیزش

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
مامانش گف میخام برم خیابون با دخترم بنظرت بهش بگم تو نرو بیا کمکم باقالی پلو با مرغ بزارم؟-راحته

تا حالا بهشون بی محلی کردی؟چه راه هایی امتحان کرده؟به نظرت چه کار کنی جواب میده؟...برای نهار ی چیز خیلییییییی ساده درست کن بگو بیشتر از این نتونستم.تو اینترنتم پره

تا درد نکشی تغییر نمیکنی،تا تغییر نکنی پیشرفت نمیکنی.دوست عزیز اگه با نظرام مخالفی میتونی کاملا محترمانه نظرتو بگی.همه با هم دوستیم و قراره بهم کمک کنیم.
وا اين كه خوبه خواهرشوهر من ساعت ٦غروب زنگ ميزنه ما شام ميايم خونتون، منم راحت شام درست نميكنم يا دا ...

خوشبحالت

من ناهارم بخرم از جیب خودم باید بدم

به هیچ وجه بهش پول نده‌.میتونی حساب چندساله باز کنی یا الکی به شوهرت بگی باز کردم پولمو گذاشتم توش ن ...

از اول ازم گرفته یاد گرفته بگیره

اره بگو بیاد بگو خستم بده غذارو بپزه

عه

همین کارو میکنم مرسی

از اول ازم گرفته یاد گرفته بگیره

حالا متوقف کن. خودت اشتباه کردی عزیزم. کم کم کمش کن بعد ی مدت کلا قطع کن.سختیش برا تو باشه راحتیش برا خانواده شوهرت؟خرجی دادن وظیفه شوهره شما لطف میکنی سرکار میری

تا درد نکشی تغییر نمیکنی،تا تغییر نکنی پیشرفت نمیکنی.دوست عزیز اگه با نظرام مخالفی میتونی کاملا محترمانه نظرتو بگی.همه با هم دوستیم و قراره بهم کمک کنیم.
تا حالا بهشون بی محلی کردی؟چه راه هایی امتحان کرده؟به نظرت چه کار کنی جواب میده؟...برای نهار ی چیز خ ...

خواهرش کلا همیشه کم محلم میکنن

منم هیچ وقت دعوتشون نمیکنم

سه بار خودشون بی دعوت میان ب شوهرمم میگن

من میرم شهرشون پشت میکنن بهم باهامم حرف نمیزنن

از عصره ده بار زنگ زده عزیزم عزیزم برام میکنه خانوادش میان من شدم عزیزش

برای منم همیشه به شوهرم میگن من اصلا ناراحت نمیشم اهمیت نداره بعد همیشه یا مرغ میذارم یا برنج و سالاد و ژله رو درست میکنم کباب از بیرون میگیریم 

خواهرش کلا همیشه کم محلم میکنن منم هیچ وقت دعوتشون نمیکنم سه بار خودشون بی دعوت میان ب شوهرمم میگن ...

وااای دختر تو چقد باگذشتی اگه اینجوریه توام به شوهرت نگو برو خونه مامانت‌.شوهرت گف پس غذا و مهمونا چی بگو با کسی ک هماهنگ کردن از همونم انتظار پذیرایی داشته باشن.البته بشین فکراتو بکن اگه برات گرون تموم میشه بیخیال ولی باید ی برخورد محکم باهاشون بکنی.خیلی داری در حقشون لطف میکنی

هرکی هرجور باهات برخورد کرد همونجور باش باهاش بزار رفتارشو بفهمه.تا وقتی احترام کنی پذیرایی کنه فک میکنن چخبره

برای منم همیشه به شوهرم میگن من اصلا ناراحت نمیشم اهمیت نداره بعد همیشه یا مرغ میذارم یا برنج و سالا ...

مشکل اینه که همسر این خانوم اصلا رعایت حال خانومشو نکرده...غذاهم از بیرون بگیرنم باید خودش هزینشو بده.بنده خدا شیفت شبه واقعا بی خوابی عذابه 

وااای دختر تو چقد باگذشتی اگه اینجوریه توام به شوهرت نگو برو خونه مامانت‌.شوهرت گف پس غذا و مهمونا چ ...

واای عزبزم کاش ب همبن راحتی بود

الان بهش گفتم ب مامانت بگو نره خیابون بیاد کمک من میخاست منو بخوره