2777
2789
عنوان

خانواده همسرم فردا ناهار بی خبرمیان خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 53 پست
دم عیده حالا واجب بودبیان

اخ گفتییییییی

ساعت ۷ شوهرم زنگ زده ناهار مامانم اینا میان اونم از ی شهر دیگ 

تا جمعه میمونن

منم پنج شنبه باز شیفتم😪

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا اين كه خوبه خواهرشوهر من ساعت ٦غروب زنگ ميزنه ما شام ميايم خونتون، منم راحت شام درست نميكنم يا داداشش از بيرون ميگيره يا خودشون ميان درست ميكنن

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

یه بار خواهر شوهرم به شوهرم زنگ زده بود اگه خانمت خونه است بیاییم خونتون منم گفتم این بار آخری باشه باهات هماهنگ میکنن اگه کسی میخواد بیاد خونمون به من باید زنگ بزنن نه تو شوهرم هم گفت دیگه هر وقت زنگ زدن میگم به خودش بگو شاید جایی باشه به نظرم شما هم همین کارو بکن که یاد بگیرن

ناهار دیر آماده کن گشنه بمونن بگیر راحت بخواب خوشمزه هم درست نکن 

خودم گفتم قیمه بزار ۳ اینام ناهار بدم

قیمه سخته ینی

اخ باید خونم تمیز کنم لباسارم بشورم

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
یه بار خواهر شوهرم به شوهرم زنگ زده بود اگه خانمت خونه است بیاییم خونتون منم گفتم این بار آخری باشه ...

هزار بار ب هزاران طریق گفتم ولی از لج نمیکنن

حتی تولد و مهمونی ایناشونم‌ب شوهرم زنگ میزدن

هزاربار ب شوهرم گفتم بهشون بگو ی دفعه گفت شوهرم برگشت گف میخاستیم ب خودش زنگ میزدم

بخواب  لباسارو بزار تو اتاق خونه رو یه جارو بزن

ناهار چی بزارم

خب این دیگه بی خبری نیست ولی خیلی زشته به خودت زنگ نزدن به همسرت بگو بهشون بگه برا شام بیان

ساعت ۷ خبر دادن اونم ب شوهرم گفتن

ی شهر دیگن

توام هیچی نپز دیرتر هم برو خونه بعد بگو ببخشید کاش چند روز قبل اطلاع میدادید ک ازتون بتونیم خوب پذیر ...

شوهرم از خداشه پولاشو خرج‌اونا کنه بعد دم عید از من پول میگیره بدتر اذیت من میکنه

از قبل گفتن دیگه . مرغ بذار با سالاد ماکارونی کنارش 

ساعت ۷ شب برای فردا ناهار 

اونم میدونن من شیفتم

ب نظر شما خوبه

اذیتم مبکنن 

ب این حرکت اونا نمیگن از قبل خبر دادن

قیمه نزار  زرشک پلو با مرغ بدون زرشک و زعفران

مامانش گف میخام برم خیابون با دخترم

بنظرت بهش بگم تو نرو بیا کمکم

باقالی پلو با مرغ بزارم؟-راحته

از بیرون سفارش بده بگو شیفت بودم دیشب نتونستم غذا درست کنم ولی چقدر بی درکنا

بی درکن خیلبیببببی

بعدشم شوهرم پول ناهارو بده

دم عید پول منو میبره ترجیح میدم غذا بپزم

شوهرم از خداشه پولاشو خرج‌اونا کنه بعد دم عید از من پول میگیره بدتر اذیت من میکنه

به هیچ وجه بهش پول نده‌.میتونی حساب چندساله باز کنی یا الکی به شوهرت بگی باز کردم پولمو گذاشتم توش نمیتونم بردارم.یا بگو دم عیده وسیله میخوام یا همشو برو طلا بخر ی جا قایم کن هرکار میکنی بکن ولی به شوهرت نده تا قدر پولشو بدونه

تا درد نکشی تغییر نمیکنی،تا تغییر نکنی پیشرفت نمیکنی.دوست عزیز اگه با نظرام مخالفی میتونی کاملا محترمانه نظرتو بگی.همه با هم دوستیم و قراره بهم کمک کنیم.